News Flash:

ACCIDENT TERIBIL in apropiere de Timisoara, provocat de o soferita neatenta

21 Februarie 2017
1371 Vizualizari | 0 Comentarii
accident remetea
A fost accident grav de circulatie pe drumul care leaga Timisoara de Lugoj. Cinci persoane au ajuns la spital, dupa ce o soferita a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens. Circulatia a fost data peste cap la intrarea in localitatea timiseana Remetea Mare.
Accidentul, spun politistii, s-a petrecut din cauza unei soferite in varsta de 60 de ani. Aceasta conducea un autoturism Audi, iar la iesire din Remetea spre Timisoara a pierdut controlul volanului, intr-o curba la dreapta. Masina scapata de sub control a ajuns pe contrasens, acolo unde s-a ciocnit violent de un autoturism Dacia, condus regulamentar de o tanara in varsta de 35 de ani, scrie tion.ro.
Impactul a fost puternic, iar cele doua masini au fost avariate serios. In total, cinci persoane au fost ranite si au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale. Printre ele se afla soferita vinovata de producerea accidentului, doua tinere de 18 si 19 ani aflate cu ea in masina, dar si cealalta conducatoare auto si un tanar de 35 de ani aflat in autoturism cu aceasta.

accident grav remetea mare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006936 (s)