News Flash:

VIDEO UIMITOR! O tanara l-a refuzat fiindca a crezut ca e sarac si prost imbracat. Apoi, el i-a dat o lectie greu de uitat!

20 Februarie 2017
1244 Vizualizari | 0 Comentarii
tanar refuzat
O tanara a refuzat sa iasa la o intalnire cu un baiat, doar fiindca a crezut ca e sarac si prost imbracat. Dar acesta i-a dat o lectie de viata greu de uitat!
Niciodata nu este bine sa judeci o persoana doar dupa aspectul fizic sau cantitatea de bani.
Din pacate, multe persoane se ghideaza dupa aceasta regula.
La fel a facut si tanara din clipul video de mai sus, iar asta i-a adus o lectie de viata pe care nu o va uita prea curand.
Imbracata destul de provocator, fata statea si pe o banca atunci cand un tanar in haine nu tocmai de firma a abordat-o timid pentru a-i propune o intalnire.
Fata s-a enervat si i-a vorbit urat, iar baiatul a disparut. S-a imbracat in haine de firma, si-a luat motocicleta si a revenit.
„Sunt cunoscut pe internet, tocmai mi-am cumparat o casa cu piscina. Vrei sa imi arati orasul? Poate vii si la petrecerea mea”
Apoi, motociclistul si-a dezvaluit identitatea.
„Iti amintesti de sarantocul de mai devreme, care te-a abordat? Eu sunt ala”
Speriata, fata s-a retras, scrie andreilaslau.ro.
Atunci, tanarul i-a dat o lectie de viata despre cum nu ar trebui ca oamenii sa se ghideze dupa aparente si interese materiale. Viata ne ofera intotdeauna surprize. Nu judeca un om dupa cum este imbracat. ” Haina te face domn, sufletul te face OM”.

Galerie Video


tanara sarac motociclistul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006494 (s)