News Flash:

ACCIDENT CUMPLIT intre Mosnita Veche si Bucovat! Un microbuz a lovit o autoutilitara cu muncitori. Cinci persoane au fost ranite

14 Ianuarie 2016
2012 Vizualizari | 1 Comentarii
microbuz rasturnat5
Cinci persoane au fost ranite, miercuri, intr-un accident care a avut loc intre localitatile Mosnita Veche si Bucovat, judetul Timis, dupa ce soferul unui microbuz a pierdut controlul volanului, din cauza poleiului, iar vehiculul a intrat pe contrasens, lovind o autoutilitara cu muncitori.
Potrivit politistilor, accidentul a avut loc dupa ce soferul unui microbuz in care se mai afla doar o femeie si care se indrepta din localitatea Bucovat spre Timisoara a pierdut controlul volanului din cauza poleiului, iar vehiculul a intrat pe contrasens, unde a lovit o autoutilitara in care se aflau sase persoane care mergeau la munca, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unui comunicat de presa transmis, miercuri, de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Banat" din judetul Timis, accidentul rutier a avut loc intre localitatile Bucovat si Mosnita Veche.
"La fata locului s-au deplasat o autospeciala de lucru cu apa si spuma, o ambulanta SMURD si patru ambulante, un ofiter si opt subofiteri. La sosirea echipajelor, la fata locului s-a constatat ca erau opt persoane implicate in accident, dintre care cinci prezentau traumatisme minore, niciuna dintre victime nefiind incarcerata", se arata in comunicat.
Cele cinci persoane ranite au fost preluate de echipajele medicale si au fost transportate la Spitalul Judetean Timisoara.
Politistii au deschis un dosar penal in acest caz.

potrivit politistilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1379 (s) | 43 queries | Mysql time :0.020154 (s)