News Flash:

Accident cumplit in apropiere de Timisoara. Patru persoane au ajuns la spital

6 Aprilie 2016
1217 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21
Un grav accident de circulatie a avut loc luni dupa-amiaza, langa Timisoara, in apropierea localitatii Peciu Nou. Patru persoane au ajuns la spital dupa ce un Ford a intrat intr-un Volkswagen Golf. In urma impactului, autoturismul Ford era sa ia foc.
Din primele informatii de la fata locului, autoturismul Ford Ka se indrepta spre Timisoara, pe DJ 593, iar masina Volkswagen Golf, spre Peciu Nou. In apropierea intersectiei cu drumul spre Parta, din spusele soferului din Golf, soferul din Ford ar fi intrat pe contrasens si l-a lovit din plin. In urma impactului, patru persoane – soferul si un pasager din Ford, precum si doi pasageri din Golf – au fost ranite si transportate la spital, scrie tion.ro.
Impactul a fost atat de puternic incat autoturismul Ford era sa se aprinda, insa martorii au sarit imediat cu extinctoare si au eliminat pericolul.
La ora publicarii acestei stiri, circulatia pe DJ 593 este blocata pe o lungime de cativa kilometri in ambele sensuri. Politistii au inceput o investigatie si vor stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

grav timisoara peciu nou volkswagen golf ford ka
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004672 (s)