News Flash:

Lovitura dura primita de Alina Gorghiu

5 Aprilie 2016
3463 Vizualizari | 0 Comentarii
alina gorghiu
Deputatul Sebastian Ghita a declarat, luni, ca va face o plangere penala impotriva Alinei Gorghiu, co-presedinte PNL.

Motivul, dupa cum a declarat deputatul e ca Gorghiu si-a amenintat colegii ca, daca nu vor fi prezenti la votul din Camera Deputatilor lacererea DNA prin care s-a cerut incuviintarea retinerii si arestarii luiGhita, nu se vor regasi pe listele la alegerile parlamentare din iarna.

" (...) voi proceda astfel: voi depune plangere penala impotriva Alinei Gorghiu de la PNL", a declarat Sebastian Ghita, care a completat ca liderul PNL "are declaratii publice in care le-a cerut celor din PNL sa mearga la votul din Parlament si sa voteze contra mea".

La finele lunii martie, co-presedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat ca liberalii care vor absenta nemotivat la voturile privind alegerea presedintelui-director general al TVR si solicitarea DNA in cazul deputatului Sebastian Ghita nu se vor regasi pe liste la alegerile parlamentare. Biroul Politic National al PNL a adoptat, cu aceeasi ocazie, o rezolutie cu privire la criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca cei care candideaza la alegerile parlamentare.

gorghiu cererea dna ghita plangere penala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004782 (s)