News Flash:

A violat o fata minora de mai multe ori. Judecatorii din Timisoara i-au facut un disccount de 50% la pedeapsa. Asta inseamna sa fii magistrat competent

5 Octombrie 2022
361 Vizualizari | 0 Comentarii
justitie

Judecatorii din Timisoara au decis ca un violator trebuie sa stea mai putin in spatele gratiilor dupa ce a violat, in repetate randuri o minora. Barbatul in varsta de 53 de ani a fost cercetat pentru agresiune sexuala in forma continuata si a fost condamnat, initial, la o sase ani de inchisoare cu executare. Decizia a apartinut magistratilor de la Judecatoria Lugoj, dar colegii lor de la Curtea de Apel Timisoara au aratat ca fapta nu e atat de grava si ca barbatul merita o reducere a pedepsei. Zis si facut, iar barbatul a depus recusc si a avut un oarecare castig de cauza pentru ca individul trebuie sa stea in spatele gratiilor doar 4 ani.

Magistratii de la Judecatoria Lugoj i-au interzis acestuia sa mai poata fi tuture sau curator pentru o perioada de 5 ani si sa se aproprie la o distanta mai mica de 100 de metri de victima care este minora. Nici cu aceasta pedeapsa judecatorii din Timisoara nu au fost de acord si au aratat ca ideal ar fi ca barbatul sa nu mai poata fi tutore pentru o perioada de 3 ani.


” Desfiinteaza sentinta penala apelata si, rejudecand: Reduce de la 6 (sase) ani la 4 (patru) ani inchisoare, cuantumul pedepsei principale aplicata inculpatului I. A. V. pentru savarsirea infractiunii de agresiune sexuala in forma continuata prev. de art. 219 alin. (1) rap. la alin. (2) lit. c) cu aplicarea art. 35 alin. (1) Cod Penal si art.396 alin.10 Cod procedura penala.

Reduce de la 5 ani la 3 ani durata pedepselor complementare a interzicerii drepturilor prev. de art. 66 alin. (1) lit. a), b), f) si n) Cod Penal, respectiv dreptul de a fi ales in autoritatile publice sau in orice alte functii publice, dreptul de a ocupa o functie ce implica exercitiul autoritatii de stat, dreptul de a fi tutore sau curator si dreptul de a comunica cu victima B. S.V. si de a se apropia de aceasta la o distanta mai mica de 100 m, aplicate de instanta de fond inculpatului. Mentine in rest dispozitiile sentintei penale apelate care nu contravin prezentei decizii” se arata in instanta finala.

Ca totul sa fie pe placul violatorului de minori, magistratii i-au scazut si arestul preventiv din pedeapsa, iar acest lucru inseamna ca VIOLATORUL va sta 3 ani si o luna in inchisoare. Desigur, daca va avea un comportament exemplar, individul va sta si mai putin inchis. Putem doar sa ne intrebam daca judecatorii din Timisoara sunt normali si daca au idee asupra faptului ca un VIOLATOR de minori va sta inchis doar 3 anisori.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2028 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007401 (s)