News Flash:

Primaria Timisoara organizeaza dezbatere publica pe tema Regenerarii urbane a zonei Piata Traian

5 Octombrie 2022
137 Vizualizari | 0 Comentarii
Piata Traian1

Primaria Municipiului Timisoara ii invita pe timisorenii interesati la prima dezbatere publica pe tema proiectului DALI - „Regenerare Urbana - zona Piata Traian”. Aceasta va avea loc luni, 10 octombrie 2022, de la ora 17.30, in Piata Romanilor nr. 1. 

Va reamintim ca, in premiera, Primaria Municipiului Timisoara a lansat o consultare publica inca din stadiul elaborarii Documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie (DALI), documentatie care stabileste, conform legii, parametrii tehnico-economici de realizare a unui proiect.

Prezentarea proiectului „Regenerare Urbana - zona Piata Traian”, unde timisorenii interesati au putut afla propunerile echipei de proiectare, a avut loc pe 26 septembrie. De atunci si pana in prezent au fost transmise aproximativ 40 de propuneri, opinii, intrebari si recomandari pe tema acestui proiect, propuneri ce vor fi adresate in cadrul acestei prime dezbateri publice. 

Propunerile si recomandarile pot fi transmise in continuare, pana in 23 octombrie, fie online, pe platforma Decidem (https://decidem.primariatm.ro/processes/ConsultareTraian22), fie in scris, la Biroul Reabilitare Cartiere Istorice si Monumente, situat la parterul Palatului Stefania din Piata Traian, de luni pana joi, intre orele 9 -16.  

Propunerea echipei de proiectare poate fi vazuta accesand linkul de mai sus, ori in cadrul expozitiei deschise in Piata Traian sau la Biroul Reabilitare Cartiere Istorice si Monumente. 

Dupa incheierea etapei de consultare, Primaria Municipiului Timisoara va mai organiza inca o dezbatere finala pe marginea acestui proiect. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0968 (s) | 34 queries | Mysql time :0.044629 (s)