News Flash:

Noi contracte pentru reabilitarea termica a unor blocuri 

3 Octombrie 2022
281 Vizualizari | 0 Comentarii
blocuri timisoara

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a semnat noi contracte pentru executarea lucrarilor de reabilitare termica a unor blocuri.
Cele doua contracte vizeaza lucrarile in cadrul proiectului ,,Imbunatatirea eficientei energetice in sectorul rezidential prin reabilitarea termica a blocurilor de locuinte: zona Averescu ”, cu o valoare totala de 894. 394, cu doua loturi:
Lotul 1 - „Reabilitare termica imobil str. Mures, nr.129”. Valoarea fara TVA  a contractului este de 472.802 lei, iar durata este de patru luni.
Lotul 2 - „Reabilitare termica imobil str. Martir Dumitru Juganaru, nr.20, bl.28” . Valoarea fara TVA este de 421.591 lei.
Lucrarile care vor fi executate sunt lucrari de constructii, izolare termica a acoperisului si a peretilor exteriori, inlocuirea tamplariei din lemn si metal cu tamplarie etansa cu rama PVC si geamuri duble, inlocuirea usilor de acces in cladire cu usi din PVC cu geam termoizolant la partea superioara, iar la cea inferioara panel PVC, reabilitarea termica a planseului peste subsol si a planseului peste ultimul nivel. Inchiderea balcoanelor este similara cu cea de schimbare a tamplariei si are ca scop imbunatatirea aspectului cladirii si a cresterii, coeficientului termic.
Executant: SC Corida 89 Construct SRL
In total, cele doua blocuri au 40 de apartamente..
Primaria Timisoara deruleaza un amplu program de reabilitare termica a blocurilor cu fonduri europene, prin 18 contracte de finantare, in care sunt cuprinse 68 de blocuri, cu 3480 de apartamente.
Proiectele sunt co-finantate din fonduri europene, prin POR 2014-2020.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007125 (s)