News Flash:

A trecut BAC-ul, incepe admiterea la liceu

21 Iulie 2016
1035 Vizualizari | 0 Comentarii
admitere liceu
Majoritatea elevilor care au terminat clasa a VIII-a au aflat deja la ce scoala au fost repartizati, in urma optiunilor lor si a mediei de la Evaluarea Nationala si a celei de pe anii de gimnaziu. In Timis au ramas si candidati care nu au fost repartizati. Peste 3.700 de absolventi ai clasei a VIII-a din Timis si-au gasit deja un loc la scolile pe care le vor urma in continuare, dar mai sunt si candidati care inca isi cauta un loc. Va prezentam lista locurilor ramase libere.
Conform statisticii prezentate de Inspectoratul Scolar Judetean Timis, in Timis s-au inscris la admitere 3.729 de candidati. Din totalul acestora, 3.707 au fost deja repartizati catre urmatoarele scoli pe care le vor urma, iar 22 au ramas nerepartizati. Practic, in Timis au ramas un numar total de 405 locuri neocupate, dintr-un total de 4.113 disponibile, scrie tion.ro.
Cei care nu si-au gasit un loc in prima etapa de repartizare o pot face in cea de-a doua. Candidatii ramasi nerepartizati vor fi „distribuiti” in data de 28 iulie. Acestia isi vor depune dosarele la liceele in care au fost admisi in zilele de 28 si 29 iulie.
Admiterea in clasa a IX-a in liceele de stat se face fara examen, pe baza mediei de admitere, care este media ponderata intre media generala obtinuta la Evaluarea Nationala (cu o pondere de 75%) si media generala de absolvire a claselor din gimnaziu (cu o pondere de 25%).
Candidatii care au fost deja repartizati trebuie sa depuna dosarele de inscriere la scoli intre 21 si 29 iulie. Repartizarea elevilor in prima etapa poate fi consultata pe site-ul Ministerului Educatiei.
Au mai ramas locuri libere la Colegiul de Silvicultura, Colegiul Tehnic Ion Mincu, Liceul Tehnologic de Industrie Alimentara si alte scoli. Puteti consulta lista completa, aflata in atasament.

timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004904 (s)