News Flash:

Politia Romana despre Pokemon GO: "Puteti gasi Pokemonii respectand si regulile de circulatie" - FOTO

19 Iulie 2016
1012 Vizualizari | 0 Comentarii
pokemon masina
Politia Romana a publicat pe pagina oficiala de Facebook un mesaj privind respectarea regulilor de circulatie in timpul jocului proaspat lansat, Pokemon Go, avand in vedere accidentele care s-au petrecut in alte tari din cauza neatentiei celor care si-au instalat aplicatia pe telefonul mobil.
"Puteti gasi Pokemonii respectand in acelasi timp regulile de circulatie si protejandu-va pe dumneavoastra si pe cei din jur!", face apel Politia Romana prin acest text si o imagine, facand referire la faptul ca pietonii ar trebui sa traverseze cu grija, fara a privi ecranul telefonului, la fel ca si cei aflati la volan, in trafic.
Publicata pe contul de Facebook, luni, 18 iulie, la ora 17:51, imaginea a fost deja distribuita de aproximativ 3.000 de ori si a primit peste 5.600 de like-uri.
Conform informatiilor externe, au avut loc mai multe accidente din cauza neatentiei celor care se jucau prin aceasta aplicatie care imbina realitatea cu virtualul.
Pokemon GO este noul joc pentru mobil lansat de Nintendo care a devenit una dintre cele mai descarcate aplicatii din lume, cu milioane de instalari in mai putin de o saptamana, potrivit Ziarului Financiar.
Aplicatia aduce lumea jocului in lumea reala utilizand tehnologia numita realitate augmentata, scrie The Wall Street Journal. Jocul este asemanator unei cautari de comori. Dupa ce utilizatorii descarca aplicatia, acestia folosesc coordonatele geolocatiei in care se afla si camera foto a telefonului pentru a captura monstrii virtuali care apar in locurile reale din imprejurimi.
Proiectul "Pokemon GO" a fost inspirat prima data de gluma pe care a facut-o compania de 1 aprilie 2014 cand a ascuns monstrii Pokemon in hartile de la Google Map, a spus un membru al echipei Niantic, Masashi Kawashima.

politia romana facebook pokemon go
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006128 (s)