News Flash:

CRIMA SOCANTA LA TIMISOARA! Tanara ucisa de sot sub privirile copilului de doar 6 ani, din cauza unei convorbiri pe Facebook

20 Iulie 2016
1564 Vizualizari | 0 Comentarii
crima politie
O crima teribila a zguduit cartierul Elisabetin din Timisoara. O tanara de 27 de ani a fost ucisa cu bestialitate de sotul ei, intr-un scandal izbucnit din cauza unor discutii pe care victima le avea cu alti barbati pe o retea de socializare. Femeia a fost injunghiata de mai multe ori, la numai cativa pasi de fiul celor doi, in varsta de sase ani.
Barbatul, pare-se convins ca sotia flirta pe Facebook, a injunghiat-o pe femeie de mai multe ori in gat si in spate, pana cand aceasta si-a dat ultima suflare intr-o balta de sange. Totul sub ochii ingroziti ai copilului de 6 ani al celor doi soti.
Cand si-a dat seama ce a facut, barbatul a dat alarma la 112, iar oamenii legii l-au incatusat imediat.
„In cursul noptii de 18.07.2016, in jurul orei 05. 30,  in timp ce se afla in bucataria locuintei sale situata in Timisoara inculpatul i-a aplicat sotiei sale S. Viorica-M.  mai multe lovituri de cutit, in gat si in spate, lovituri in urma carora  victima a suferit multiple plagi injunghiate ce au condus imediat la decesul acesteia„, precizeaza Parchetul de pe langa Tribunalul Timis.
Politistii si procurorii l-au retinut pe barbatul de 30 de ani si il cerceteaza acum pentru omor. Reprezentantii Directiei pentru Protectia Copilului l-au incredintat pe micutul traumatizat unei matusi. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009839 (s)