News Flash:

A nins in Banat. Utilajele de deszapezire au ajuns pe 13 drumuri nationale din Timis

9 Decembrie 2021
489 Vizualizari | 0 Comentarii
utilaj deszapezire

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara a actionat noaptea trecuta pe 13 drumuri nationale din Timis, dar si pe autostrazi, in zonele unde a inceput sa ninga.
 
 
Primele interventii pe timp de iarna in Timis dupa caderea zapezii. Sectia de Drumuri Nationale Timisoara a actionat si patrulat noaptea trecuta cu 15 utilaje pe drumurile nationale din Timis, unde a inceput sa ninga. Conform DRDP, s-au raspandit 97 de tone material antiderapant pe urmatoarele drumuri:

DN68A: Lugoj – Deva
DN69: Timisoara – Arad
DN59: Timisoara – Serbia
DN59A: Timisoara – Jimbolia
DN59B:Carpinis – Deta
DN59C: Jimbolia- Sannicolau Mare
DN59D: Foeni si pana la punctul de frontiera
DN59E: Comlosu Mare – Lunga
DN59F: Sannicolau Mare – Valcani
DN6: Cenad – limita judetul Timis
DN58B: Resita – Voiteg
DN57: Moldova Noua – Moravita
Varianta de ocolire Timisoara
Interventii au fost si pe A1 si A6, care strabat judetul, unde s-a actionat cu zece utilaje si peste 50 de tone de material antiderapant.

Directia Regionala de Drumuri si Poduri are deja contracte semnate pana la finalul anului pentru deszapezirea drumurilor nationale si a autostrazilor. Vor fi disponibile peste 130 de utilaje pentru interventie.

Sunt noua baze amenajate pentru interventia in judet – la Carpinis, Sag, Ortisoara, Recas, Dumbrava, Jamu Mare, Sannicolau Mare, Teremia Mare, Lugoj. Lor li se adauga sase depozite temporare pentru drumurile nationale – la Lugoj, Cosevita, Remetea Mare, Sacalaz, Maureni, Sannicolau Mare. Si pentru interventia pe autostrazi sunt depozite temporare, la Margina, Tipari, Holdea (limita cu judetul Hunedoara), Margina si Topolovatu Mare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006287 (s)