News Flash:

Restrictii in sensul AEM, aproape doua saptamani. Se lucreaza la intrarea dinspre Maresal C-tin Prezan

1 Decembrie 2021
385 Vizualizari | 0 Comentarii
trafic inchis

Atentie, soferi! Va fi haos in sensul giratoriu de la AEM, la intrarea in Piata Gheorghe Domasneanu dinspre str. Maresal Constantin Prezan, anunta, pe Facebook, Primaria Timisoara. Potrivit reprezentantilor PMT, in perioada 6-18 decembrie va fi realizat racordul dintre magistrala de apa de pe Prezan cu reteaua din sens.
 
Oficialii primariei transmit ca circulatia in sensul giratoriu de la AEM (Piata Gheorghe Domasneanu) va fi restrictionata in perioada 6-18 decembrie datorita lucrarilor din cadrul proiectului de investitii „Modernizare si extindere la patru benzi str. Maresal C-tin Prezan (Lidia) – Venus”. De fapt, se face racordul dintre magistrala de 1.000 mm apa-canal de pe Prezan cu reteaua din sensul giratoriu.

„Antreprenorul Strabag va interveni intai pe cele doua benzi exterioare din giratoriu pentru sapaturi, montare retea, acoperire si asfaltare. Benzile interioare vor fi inchise pentru mai mult timp in etapa a doua, pentru o interventie mai complexa. Antreprenorul va realiza o subtraversare pentru a monta magistrala fara a fi nevoie sa taie liniile de tramvai. Procesul implica echipament specializat si poate include multiple necunoscute pana cand sunt finalizate excavarile”, transmit, pe Facebook, specialistii in comunicare din Primaria Timisoara.

Intr-o imagine alaturata, aceeasi sursa spune ca, de fapt, „cate o banda din giratoriu va fi in lucru”.

„Perioada de restrictionare depinde de situatiile intampinate pe parcursul sapaturilor. In cazul in care acestea decurg fara probleme, lucrarile se vor incheia mai repede. Ne cerem scuze pentru disconfortul pe care aceste lucrari le vor genera”, conchid cei din primarie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006353 (s)