News Flash:

Se intrerupe apa in zona C-tin Prezan si in mai multe localitati din Timis, miercuri si joi

7 Decembrie 2021
417 Vizualizari | 0 Comentarii
apa

Cei de la Aquatim anunta mai multe lucrari la retelele de distributie a apei in mai multe localitati din Timis, printre care si Timisoara. Prin urmare, presiunea apei va fi scazuta sau se va intrerupe in zilele de miercuri si joi.
 
 
Miercuri, 8 decembrie, intre orele 9-12, in Mosnita Noua se vor efectua reparatii la conducta de transport. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei la Casa Otniel, Corial Construct si pe strazile Diana, Florentina, Rodica, Maria, Iris, Elena, Olimpia, Zaraza, Gabriela si Georgeta.

De asemenea, tot miercuri, intre orele 8-16, se va sista apa in localitatea Belint datorita lucrarilor de spalare si dezinfectare a rezervorului si retelei de distributie.

Joi, 9 decembrie, intre orele 8.30-16, pe strada Maresal Constantin Prezan se vor executa legaturi de conducte. Lucrarile fac parte din proiectul de modernizare si extindere la patru benzi a strazii Maresal Constantin Prezan, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile: Calea Buziasului, Venus, Anton Golopentia, Atomului, Electronicii, Legumiculturii, Neptun, Saturn, Stefan Szonyi, Recoltei, Olarilor, Cheveresului, Meseriasilor, P.T. Electronicii-Meseriasilor, in cartierul Ciarda Rosie, in localitatile Mosnita Noua, Mosnita Veche si Albina, precum si la firmele Continental Automotive, Centrul Medical Dr. Golea, Leman Industrie, Vitesco Technologies Engineering, Saguaro Technology, Elbromplast si la Colegiul Tehnic Electrotimis.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. De aceea, consumatorilor le este recomandat sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. In plus, acestia sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006621 (s)