News Flash:

A mancat hrean cu lamaie timp de 3 saptamani. Rezultatul i-a uimit pana si pe medici

2 Ianuarie 2018
1550 Vizualizari | 0 Comentarii
hrean lamaie

Hreanul si lamaia se folosesc de cand lumea impotriva racelilor si gripelor. Iar mierea se stie ca daca este consumata dimineata pe stomacul gol, o lingurita, ajuta la tranzitul intestinal si creste imunitatea.

Iar combinatia de hrean, lamaie si miere face minuni atunci cand vrei sa iti mai subtiezi talia si sa dai cateva kilograme jos intr-un mod sanatos.

Hreanul este bogat in fibre si proteine si nu are multe grasimi sau calorii, dand senzatia de satietate.

Ai nevoie de 150 de grame de hrean, 3 lamai potrivite ca dimensiune si 3 linguri mari de miere. Hreanul se curata si se da prin razatoare sau la blender. Lamaile se spala, se sterg cu otet si se taie marunt, se scot samburii si se amesteca si ele la blender. Mierea se pune la final, se amesteca totul foarte bine si se baga la frigider.

Amestecul tinut la frigider mereu pentru a se mentine substantele benefice, se consuma de 2 ori pe zi, dupa masa. Se poate folosi si ca sos pentru a condimenta mesele cu el. Pentru efecte vizibile se consuma 3 saptamani. In plus, nu este recomandat consumul amestecului pe perioada indelungata pentru persoanele care sufera de colon iritabil, hreanul in exces poate provoca tulburari digestive.

Bogat in vitamine (C, B1, B2, B6), calciu, mangan, potasiu, magneziu, fosfor, fier, hreanul este ca un medicament natural pentru organism. Hreanul este un ingredient extrem de puternic la gust si miros, iti desfunda nasul instantaneu, de aceea este amestecat in mancaruri cu sfecla rosie.

Consumat ca atare se amesteca cu miere pentru a-i mai taia din aroma puternica.

Hreanul este un ingredient excelent in lupta cu bacteriile intestinului si se consuma cu alimentele grase, deoarece ajuta pentru o digestie buna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hreanul si lamaia se folosesc de cand lumea impotriva racelilor si gripelor. Iar mierea se stie ca daca este consumata dimineata pe stomacul gol, o lingurita, ajuta la tranzitul intestinal si creste imunitatea.

Iar combinatia de hrean, lamaie si miere face minuni atunci cand vrei sa iti mai subtiezi talia si sa dai cateva kilograme jos intr-un mod sanatos.

Hreanul este bogat in fibre si proteine si nu are multe grasimi sau calorii, dand senzatia de satietate.

Ai nevoie de 150 de grame de hrean, 3 lamai potrivite ca dimensiune si 3 linguri mari de miere. Hreanul se curata si se da prin razatoare sau la blender. Lamaile se spala, se sterg cu otet si se taie marunt, se scot samburii si se amesteca si ele la blender. Mierea se pune la final, se amesteca totul foarte bine si se baga la frigider.

Amestecul tinut la frigider mereu pentru a se mentine substantele benefice, se consuma de 2 ori pe zi, dupa masa. Se poate folosi si ca sos pentru a condimenta mesele cu el. Pentru efecte vizibile se consuma 3 saptamani. In plus, nu este recomandat consumul amestecului pe perioada indelungata pentru persoanele care sufera de colon iritabil, hreanul in exces poate provoca tulburari digestive.

Bogat in vitamine (C, B1, B2, B6), calciu, mangan, potasiu, magneziu, fosfor, fier, hreanul este ca un medicament natural pentru organism. Hreanul este un ingredient extrem de puternic la gust si miros, iti desfunda nasul instantaneu, de aceea este amestecat in mancaruri cu sfecla rosie.

Consumat ca atare se amesteca cu miere pentru a-i mai taia din aroma puternica.

Hreanul este un ingredient excelent in lupta cu bacteriile intestinului si se consuma cu alimentele grase, deoarece ajuta pentru o digestie buna.

Hreanul si lamaia se folosesc de cand lumea impotriva racelilor si gripelor. Iar mierea se stie ca daca este consumata dimineata pe stomacul gol, o lingurita, ajuta la tranzitul intestinal si creste imunitatea.

Iar combinatia de hrean, lamaie si miere face minuni atunci cand vrei sa iti mai subtiezi talia si sa dai cateva kilograme jos intr-un mod sanatos.

Hreanul este bogat in fibre si proteine si nu are multe grasimi sau calorii, dand senzatia de satietate.

Ai nevoie de 150 de grame de hrean, 3 lamai potrivite ca dimensiune si 3 linguri mari de miere. Hreanul se curata si se da prin razatoare sau la blender. Lamaile se spala, se sterg cu otet si se taie marunt, se scot samburii si se amesteca si ele la blender. Mierea se pune la final, se amesteca totul foarte bine si se baga la frigider.

Amestecul tinut la frigider mereu pentru a se mentine substantele benefice, se consuma de 2 ori pe zi, dupa masa. Se poate folosi si ca sos pentru a condimenta mesele cu el. Pentru efecte vizibile se consuma 3 saptamani. In plus, nu este recomandat consumul amestecului pe perioada indelungata pentru persoanele care sufera de colon iritabil, hreanul in exces poate provoca tulburari digestive.

Bogat in vitamine (C, B1, B2, B6), calciu, mangan, potasiu, magneziu, fosfor, fier, hreanul este ca un medicament natural pentru organism. Hreanul este un ingredient extrem de puternic la gust si miros, iti desfunda nasul instantaneu, de aceea este amestecat in mancaruri cu sfecla rosie.

Consumat ca atare se amesteca cu miere pentru a-i mai taia din aroma puternica.

Hreanul este un ingredient excelent in lupta cu bacteriile intestinului si se consuma cu alimentele grase, deoarece ajuta pentru o digestie buna.


hreanul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006007 (s)