Nici o mancare nu ti se pare ca reprezinta mai bine sezonul rece decat o friptura aburinda cu garnitura de legume si salata de muraturi. Dar borcanele cu acrituri au multe alte intrebuintari.
Pune mana deci si scoate de la saramura cateva gogonele, o capatana de varza,niste castraveciori si gogosari rumeni si pune-i alaturi de orice mancare calda. De fapt, obisnuieste-te cu o gustare de muraturi pe zi, care iti aduce numai beneficii:
* Combat virozele respiratorii, intaresc imunitatea si tin imbatranirea la distanta datorita vitaminelor (mai ales C) si mineralelor pe care le contin.
* Stimuleaza digestia, tin sub control nivelul microbilor din intestine si previn cancerul de colon datorita procesului de fermentatie prin care trec; gratie acestuia, microflora care imbraca legumele transforma glucidele din structura acestora in numeroase substante biologic active, precum acidul lactic. De asemenea, orice este consumat impreuna cu o portie de muraturi se digera mai repede si usor.
* Alte probleme de sanatate frecvente pe care muraturile le rezolva: colesterolul (rau sau LDL) ridicat, circulatia lenesa, glicemia ridicata si crizele de astm.
* Daca ai urmat un tratament cu antibiotice, gustarile de muraturi iti curata organismul de efectele adverse.
Nici o mancare nu ti se pare ca reprezinta mai bine sezonul rece decat o friptura aburinda cu garnitura de legume si salata de muraturi. Dar borcanele cu acrituri au multe alte intrebuintari.
Pune mana deci si scoate de la saramura cateva gogonele, o capatana de varza,niste castraveciori si gogosari rumeni si pune-i alaturi de orice mancare calda. De fapt, obisnuieste-te cu o gustare de muraturi pe zi, care iti aduce numai beneficii:
* Combat virozele respiratorii, intaresc imunitatea si tin imbatranirea la distanta datorita vitaminelor (mai ales C) si mineralelor pe care le contin.
* Stimuleaza digestia, tin sub control nivelul microbilor din intestine si previn cancerul de colon datorita procesului de fermentatie prin care trec; gratie acestuia, microflora care imbraca legumele transforma glucidele din structura acestora in numeroase substante biologic active, precum acidul lactic. De asemenea, orice este consumat impreuna cu o portie de muraturi se digera mai repede si usor.
* Alte probleme de sanatate frecvente pe care muraturile le rezolva: colesterolul (rau sau LDL) ridicat, circulatia lenesa, glicemia ridicata si crizele de astm.
* Daca ai urmat un tratament cu antibiotice, gustarile de muraturi iti curata organismul de efectele adverse.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
friptura aburinda stimuleaza digestia
Nici o mancare nu ti se pare ca reprezinta mai bine sezonul rece decat o friptura aburinda cu garnitura de legume si salata de muraturi. Dar borcanele cu acrituri au multe alte intrebuintari.
Pune mana deci si scoate de la saramura cateva gogonele, o capatana de varza,niste castraveciori si gogosari rumeni si pune-i alaturi de orice mancare calda. De fapt, obisnuieste-te cu o gustare de muraturi pe zi, care iti aduce numai beneficii:
* Combat virozele respiratorii, intaresc imunitatea si tin imbatranirea la distanta datorita vitaminelor (mai ales C) si mineralelor pe care le contin.
* Stimuleaza digestia, tin sub control nivelul microbilor din intestine si previn cancerul de colon datorita procesului de fermentatie prin care trec; gratie acestuia, microflora care imbraca legumele transforma glucidele din structura acestora in numeroase substante biologic active, precum acidul lactic. De asemenea, orice este consumat impreuna cu o portie de muraturi se digera mai repede si usor.
* Alte probleme de sanatate frecvente pe care muraturile le rezolva: colesterolul (rau sau LDL) ridicat, circulatia lenesa, glicemia ridicata si crizele de astm.
* Daca ai urmat un tratament cu antibiotice, gustarile de muraturi iti curata organismul de efectele adverse.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
friptura aburinda stimuleaza digestia
© 2025 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009448 (s)
Comentarii (0)