News Flash:

A crezut ca e o alta minciuna de pe internet dar s-a hotarat sa incerce, asa ca si-a pus pasta de dinti pe nas si s-a frecat cu periuta de dinti: „Nu am ce sa pierd”. Dupa ce s-a spalat si s-a uitat in oglinda, nu i-a venit sa creada!

12 Mai 2018
983 Vizualizari | 0 Comentarii
puncte negre

Punctele negre si, in general, problemele cu tenul apar din cauza igienei incorecte, consumului de junk food sau schimbarilor hormonale. Pentru a rezolva aceste neplaceri puteti apela la fel de fel de tratamente cu masti si creme, dar acestea sunt costisitoare si nu dau rezultate de fiecare data.

Daca nu sunteti dispusi sa cheltuiti banii, puteti incerca trucul de mai jos. Aveti nevoie de pasta de dinti, o periuta de dinti, un sfert de lingurita de sare, apa, un sfert de lingurita de iaurt si o jumatate de lingurita de argila alba.

Primul pas: amestecati intr-un bol pasta de dinti cu sarea. Aplicati pe zonele cu probleme si frecati usor cu periuta de dinti. Ulterior spalati tenul cu apa calduta sau cu ceai de musetel.
Pasul 2: inmuiati un tifon in apa calduta sau ceai de musetel si acoperiti intreaga fata cu el, lasandu-l sa actioneze timp de 25 de minute.
Pasul 3: Amestecati argila cu iaurtul pana cand formeaza o pasta fina. Aplicati-o pe zonele cu probleme si lasati-o sa actioneze 10 minute. Clatiti fata cu apa rece sau ceai de musetel.

Veti observa ca dupa toti acesti pasi punctele negre vor disparea foarte repede.

sursa: femina


punctele negre tenul schimbarilor hormonale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006802 (s)