News Flash:

RETETA NATURALA uimitoare pentru organism dar care a enervat industria farmaceutica

11 Octombrie 2016
1416 Vizualizari | 0 Comentarii
reteta amestec
Aceasta este o reteta care combina mierea si scortisoara intr-un mod corect, rezultand o cale de atac , care nu este atat de cunoscuta in lumea moderna, dar care face minuni in tratamentul diverselor boli.
Aceasta combinatie previne atacurile de cord, scade colesterolul, ajuta sistemul respirator mai ales in cazul unui efort fizic, intareste inima. Aceste ingrediente nu au data de expirare, avand capacitatea de a se cristaliza, in cazul in care vor ramane mai mult timp intr-un loc racoros.
Multe dintre faimoasele companii farmaceutice nu vor sa recunoasca faptul ca mierea in combinatie cu scortisoara vindeca diverse boli si are un efect extrem de benefic asupra organismului uman.

Inflamatiile vezicii urinare
Daca doriti sa scapati de aceasta boala neplacuta, o puteti face cu 2 lingurite de scortisoara si o lingura de miere amestecata intr-o cana de apa calduta. Aceasta combinatie distruge cu succes bacteriile din vezica urinara, daca este urmat timp de o saptamana intreaga ( o cana pe zi)
Bolile de inima
Fa un amestec cremos dintr-o jumatate de lingurita de scortisoara si o lingurita de miere. Consuma acest amestec in fiecare dimineata pentru timp indelungat (1-2 ani). Aceasta combinatie previne atacul de cord, reduce colesterolul si intareste inima.

Te scapa de raceala de sezon

Scapa de raceala, cu un varf de cutit de scortisoara si o lingura de miere calduta. Consuma aceasta combinatie timp de trei zile, iar asta nu doar te va scapa de plictisitoarea boala, cat si de elibreraea sinusurilor.
Artrita
Daca suferiti de aceasta boala ar trebui sa consumati o bautura facuta din doua lingurite de miere si o lingurita de scortisoara la o cana de apa fierbinte, in fiecare zi. Bautura trebuie consumata dimineata si seara. Colesterol
Pentru a face aceasta bautura veti avea nevoie de trei lingurite de scortisoara si doua linguri de miere amestecate intr-un litru si jumatate de apa. Acest amestec este foarte util pentru cei care sufera de un nivel ridicat de colesterol. sursa: Secretele.com, autor: Cristian Iacov
 

artrita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005661 (s)