News Flash:

Colterm a dat in judecata Complexul Energetic Oltenia pentru ca nu a livrat carbune la timp

28 Decembrie 2021
364 Vizualizari | 0 Comentarii
Colterm

Colterm, societatea de termoficare a Timisoarei aflata in insolventa, a dat in judecata Complexul Energetic Oltenia pentru nerespectarea termenelor de livrare a carbunelui. Dosarul a fost deschis la Tribunalul Gorj chiar inainte de Craciun.
 
 
Un nou proces intre Colterm si Complexul Energetic Oltenia (CEO), de data aceasta deschis la Tribunalul Gorj. Societatea de termoficare a Timisoarei a dat in judecata CEO pentru nerespectarea termenelor de livrare a carbunelui, au explicat reprezentantii Colterm pentru Tion.

Procesul, inregistrat pe data de 23 decembrie, are ca obiect „pretentii”, insa instanta nu a stabilit inca un termen de judecata.

City managerul Timisoarei, Matei Creiveanu, explica in luna octombrie relatia complicata dintre Colterm si Complexul Energetic Oltenia. Firmele s-au judecat de mai multe ori de-a lungul timpului pentru neachitarea la timp a facturilor emise catre Colterm.

Va reamintim, Tribunalul Timis a decis in 26 octombrie ca societatea de termoficare a Timisoarei intra oficial in insolventa. Magistratii au desemnat atunci si un administrator judiciar – „consortiul format din practicienii in insolventa Alfa & Quantum Consulting SPRL (lider de consortiu), Maestro SPRL si Insolvein SPRL”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1330 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005705 (s)