News Flash:

Directorii de scoala hotarasc daca elevii vor veni la cursuri in 23 decembrie

21 Decembrie 2021
322 Vizualizari | 0 Comentarii
elevi

Ministrul Educatiei anunta ca directorii unitatilor de invatamant vor decide cum sa-si organizeze activitatea in 23 decembrie. Elevii pot veni la scoala sau pot ramane acasa, insa trebuie sa aiba o tema sau un proiect alaturi de familie.
„Data fiind configuratia acestui an scolar si provocarile pe care acesta le-a adus pentru copii si cadre didactice, Ministerul Educatie a decis sa ofere posibilitatea unitatilor scolare sa adapteze modul in care se va organiza ziua de 23 decembrie, din punct de vedere didactic. Astfel, fiecare director de scoala va putea hotari, dupa consultarea cadrelor didactice, daca pe 23 decembrie elevii vor desfasura cursuri cu prezenta fizica sau daca activitatile pot fi adaptate astfel incat sa raspunda asteptarilor in contextul particular al sarbatorilor, in care activitatile de invatare sa se poata organiza de maniera nonformala si informala, eventual printr-un proiect pe o tema care sa implice intreaga familie si care sa fie prezentat ulterior colegilor, dupa vacanta de sarbatori”, transmite Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei.

Vacanta de iarna se incheie in 3 ianuarie 2022 pentru elevii de la gimnaziu si liceu si in 10 ianuarie pentru prescolari si clasele primare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006556 (s)