News Flash:

Codrin Stefanescu: "Nu retragem Ordonantele de Urgenta, mergem inainte"

2 Februarie 2017
1003 Vizualizari | 0 Comentarii
codrin stefaNESCU

Liderii PSD se reunesc intr-o sedinta a CExN, pentru a discuta despre deciziile Guvernului pe Justitie si despre proteste.

UPDATE 12:30 Liviu Dragnea a ajuns la Palatul Parlamentului si a intrat la sedinta liderilor PSD

UPDATE 12:00: Sedinta  Comitetului Executiv National a PSD a inceput, la Palatul Parlamentului

Codrin Stefanescu, secretar general adjunct PSD, a declarat in fata presei: "Nu retragem nimic, mergem inainte cu Ordonantele de Urgenta. Mergem pana la capat, avem un vot in spate, am promis romanilor ca vom scoate catusele din Romania, vom face pensii, salarii, locuri de munca, adica lucruri pentru care ne-au votat oamenii", a declarat Codrin Stefanescu inainte de sedinta CExN a PSD, intrebat daca pentru social-democrati este o varianta si retragerea ordonantelor date de Guvern pe justitie.

Intalnirea are loc in cadrul sedintei Comitetului Executiv National, in care vor discuta despre decizia Guvernului de a adopta ordonanta de urgenta privind modificarea Codurilor penale si a proiectului de lege care vizeaza gratierea, masuri ce au generat ample proteste in intreaga tara.

Social-democratii urmeaza sa stabileasca, in cadrul sedintei, pozitia partidului fata de masurile Guvernului Grideanu, precum si ce strategie vor adopta in urma protestelor din Bucuresti si din alte orase ale tarii, au afirmat surse social-democrate pentru News.ro.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006703 (s)