News Flash:

CNAIR a lansat portalul erovinieta.ro, unde pot fi achitate rovinieta si peajul

4 Mai 2017
960 Vizualizari | 0 Comentarii
control rovinieta
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat miercuri portalul www.erovinieta.ro, prin care se poate achita rovinieta, tariful de utilizare si peajul, tariful de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunare de la Fetesti-Cernavoda, cu ajutorul cardului bancar.
Prin intermediul portalului lansat, se poate verifica valabilitatea rovinietei, a achitarii peajului si a numarului de treceri efectuate prin sectiunea statiei de taxare de la Fetesti pe benzile marcate e-tarif si gestionarea unei flote de vehicule, ce permite achitarea sau verificarea facila a rovinietei si peajului.
Utilizatorii care achita prin intermediul cardului bancar rovinieta sau peajul pe www.erovinieta.ro nu vor suporta costurile comisionului de tranzactionare sau alte costuri asociate tranzactiilor online, toate aceste costuri fiind suportate de catre CNAIR. Astfel, costul total al rovinietei sau al peajului achitat prin intermediul www.erovinieta.ro este doar cel reglementat de legislatia in vigoare.
Portalul a fost dezvoltat de catre Asocierea ALTIMATE SRL - UTI GRUP SA in baza contractului care are ca obiect colectarea prin mijloace electronice a tarifului de trecere. Platile prin intermediul acestuia sunt securizate si se realizeaza in baza contractului incheiat intre CNAIR SA si Garanti Bank in urma procedurii de achizitie avand ca obiect servicii pentru procesarea platilor electronice on-line (tip e-commerce) ale CNAIR SA, toate tranzactiile fiind efectuate prin intermediul procesatorului de plati NETOPIA.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1088 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004705 (s)