News Flash:

INCREDIBIL! Castelul Corvinilor din Hunedoara a fost jefuit! Ce au furat hotii

3 Mai 2017
1240 Vizualizari | 0 Comentarii
Castelul Corvinilor din Hunedoara
Casieria Castelului Corvinilor din Hunedoara a fost sparta de persoane care sunt, deocamdata, necunoscute, din primele estimari neoficiale paguba ridicandu-se la peste 170.000 de lei, bani rezultati din vanzarea biletelor in zilele libere ale minivacantei de 1 mai.
Politia a fost sesizata, marti dimineata, de furtul sumei de bani de catre un agent de paza, care a observat ca geamul de la intrarea in casierie era spart si ca s-a intrat in incinta casei de bilete.
"Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat si efectueaza cercetari sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Hunedoara in vederea identificarii faptuitorilor si a recuperarii prejudiciului", a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara, Bogdan Nitu.
Politia analizeaza probele de la fata locului, nefiind exclusa varianta ca hotul sa fi ramas peste noapte in incinta castelului.
De asemenea, se verifica si masurile de siguranta care exista la castel, in conditiile in care in casieria de la intrare nu exista un seif pentru depozitarea banilor.
Paza Castelului Corvinilor din Hunedoara este asigurata de o firma de profil.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006282 (s)