News Flash:

CJ Timis preia 80 la suta din actiunile Aeroportului Traian Vuia din Timisoara

31 Octombrie 2013
1251 Vizualizari | 0 Comentarii

Consilierii judeţeni au votat în şedinţa de plen de miercuri, cu un singur vot împotrivă, preluarea a 80% din acţiunile Aeroportului Internaţional 'Traian Vuia' Timişoara, restul fiind deţinute de Fondul Proprietatea.

'S-a votat cesionarea unor acţiuni ale SN Aeroportul Timişoara în încercarea de a-l transforma în aeroport regional cu beneficii avantajoase, către Consiliul Judeţean Timiş. In condiţii normale, nu se pune problema ca venirea acestor acţiuni să le considerăm pradă de război. Ne dorim ca după preluare să găsim o formulă prin care să fim împreună cu Consiliul Local Timişoara', a declarat Titu Bojin, preşedintele CJ Timiş.

Totuşi, unii dintre aleşi şi-au exprimat temerea că judeţul nu are bani suficienţi pentru susţinerea financiară a aeroportului.

De asemenea, Consiliul Local Timişoara se va întruni maine, într-o şedinţă extraordinară, în care se va solicita preluarea de acţiuni de la aeroport, idee agreată de primarul Nicolae Robu şi de liberali. Dacă votul va fi favorabil, ar fi posibil ca municipalitatea şi CJ Timiş să îşi împartă în mod egal cele 80 de procente ale acţiunilor.


nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006459 (s)