News Flash:

Ninsorile au facut noi victime. Prefectul de Constanta a fost demis, cel de Braila a demisionat

31 Ianuarie 2014
1172 Vizualizari | 0 Comentarii
Eugen Bola
Prefectul de Constanţa, Eugen Bola, a anunţat, vineri, că demisionează din funcţie, anunţul fiind făcut în timpul vizitei făcute de vicepremierul Liviu Dragnea în judeţ, care s-a declarat nemulţumit de modul în care au acţionat autorităţile judeţene în perioada codului roşu.
Prefectul de Brăila, Gheorghi Obreja, a declarat vineri pentru AGERPRES că nu a mai așteptat decizia Guvernului în ceea ce-l privește și și-a scris demisia din funcție, care va intra în vigoare cu data de 1 februarie. Nu mai aștept decizia Guvernului, mi-am dat acum demisia, începând cu data de mâine, am lăsat-o pe masă. Vreau să vă spun că dacă membrii Comandamentului pentru Situații de Urgență se vor întruni acum într-o adunare, sunt în cadru nelegal. Eu nu mă agăț de nicio funcție. Nu m-am agățat în viața mea. Am 57 de ani și vreau să plec cu demnitate din această funcție', a declarat Obreja.

Ministrul Apărării, Mircea Dușa, a anunțat vineri că prefectul de Brăila, Gheorghi Obreja, va fi demis în următoarea ședință de Guvern pentru proasta gestionare a situației legate de localitățile izolate din cauza zăpezii.

"Domnul prefect de Brăila, așa cum a anunțat primul ministru, va fi demis într-o ședință de Guvern, pentru că prefecții și subprefecții se numesc și se eliberează din funcție prin hotărâri ale Guvernului", a spus Dușa. AGERPRES


liviu dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 22 queries | Mysql time :0.036825 (s)