News Flash:

Noi promisiuni pentru timisoreni, din partea alesilor locali

2 Februarie 2014
1191 Vizualizari | 0 Comentarii
Licitatia pentru reabilitarea trotuarelor din Timisoara s-a incheiat, la primarie, urmeaza perioada de contestatii, iar daca lucrurile vor decurge bine, imediat ce vremea se va indrepta, vor incepe lucrarile in oras. Sunt 6 zone in oras, pe fiecare dintre ele va lucra cate o firma care a castigat licitatia. Lucrarile costa 36 milioane de lei in total – 6 milioane de lei pentru fiecare zona – si vor dura cel mult patru ani.

“Vom lucra pe front larg, pe strazi din toate zonele din oras”, a anuntat primarul Nicolae Robu.

Ne propunem data fiind situatia trotuarelor din Timisoara, sa abordam in special nevoile urgente ale cetatenilor, de aceea in tot cursul anului 2013 am strans propunerile consiliilor de cartier astfel incat sa acordam prioritate reabilitarii trotuarelor in special acolo unde e mare nevoie de ele, dar si in toate zonele din oras. Cele mai mari urgente sunt in zona scolilor, dar si pe langa unele cabinete medicale de familie“, a completat viceprimarul Dan Diaconu.

Si piste de biciclete se vor face in Timisoara, promit edilii. Unele se vor trasa pe trotuare, iar altele direct pe carosabil. Totul in functie de latimea strazilor.

Pistele noi sunt cuprinse in unele zone, pe trotuar. Unde putem, vom face piste si pe carosabil“, a spus Diaconu.

Anul acesta vom continua sa facem masiv piste de biciclete. Anul trecut am realizat probabil peste 40 de km de lucrari de reabilitare si realizare de noi trotuare. La un an si jumatatede de mandat aveam 36 de km, de atunci s-au mai facut“, a completat si Robu.

In Timisoara sunt trasati aproape 100 de kilometri de piste de biciclete. Opiniatimisoarei.ro


diaconu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 22 queries | Mysql time :0.029179 (s)