News Flash:

Cine-i vinonat de moartea elevei din Savarsin? Directorul liceului a demisionat

6 Noiembrie 2016
1222 Vizualizari | 0 Comentarii
eleva savarsin
Directorul Liceului Tehnologic Savarsin, Nicolae Vesa, a demisionat din functie, a informat, joi, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Arad, gestul acestuia survenind dupa ce o eleva a unitatii de invatamant a murit in urma unui accident rutier. 
''Directorul Nicolae Vesa a invocat motive de sanatate pentru demisia depusa'', a declarat presei seful ISJ Arad, Claudius Mladin. 
Conform acestuia, pana in prezent, comisia de cercetare constituita la nivelul Liceului Tehnologic Savarsin dupa accidentul in care au fost implicate trei eleve, dintre care una si-a pierdut viata, nu a ajuns la nicio concluzie. ''Viitoarea conducere va trebui sa elaboreze raportul privind imprejurarile in care au fost ranite adolescentele, iar in 30 de zile sa prezinte la ISJ proceduri operationale privind masurile de siguranta in spatiul scolar si modalitatile de invoire a elevilor'', a spus inspectorul scolar general al ISJ. 
Pe 21 octombrie, trei eleve de la Liceul Tehnologic din Savarsin, doua de 17 ani si una in varsta de 16 ani, au fost acrosate de o autotilitara, pe DN7, in localitate, in timp ce erau plimbate pe marginea drumului, cu un carucior, de catre trei baieti, in timpul programului scolar. 
Doua dintre fete au fost internate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Arad, fiind externate dupa cateva zile. A treia victima a accidentului a suferit rani grave la cap si a murit la SCJU Timisoara. 
Politistii au deschis in acest caz un dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa si ucidere din culpa. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1298 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007003 (s)