News Flash:

Cati profesori au promovat examenul pentru functia de director de scoala in Caras-Severin

3 Noiembrie 2016
1178 Vizualizari | 0 Comentarii
directori scoli
Inspectoratul Scolar Judetean Caras-Severin a facut publice, miercuri, listele cu rezultatele obtinute de cadrele didactice care au participat la concursul pentru ocuparea functiilor vacante de director sau director adjunct din unitatile de invatamant preuniversitar, care arata ca din totalul de 149 de candidati, doar 97 au reusit sa promoveze, ceea ce inseamna circa 65%. 
"Din 149 de candidati care s-au inscris, 120 au fost admisi la proba scrisa, pentru a participa la ultimele doua probe, respectiv, evaluarea de CV-uri si a ofertelor manageriale. Dintre cei 120 de candidati ramasi in concurs, 97 au fost admisi, 20 au fost respinsi, iar trei s-au retras. La nivelul judetului Caras-Severin, concursul pentru ocuparea functiilor vacante de director sau director adjunct din unitatile de invatamant preuniversitar s-a incheiat si urmeaza perioada de contestatii, care va avea loc in zilele de 23 si 24 noiembrie", a declarat, pentru AGERPRES, prof. Adrian Doxan, inspector scolar general al ISJ Caras-Severin. 
In total, in Caras-Severin au fost scoase la concurs functiile de directori si directori adjuncti din 129 de institutii de invatamant, dar in aproape jumatate dintre acestea, adica in 59, posturile vor fi ocupate prin numire. 
Rezultatele finale ale concursului vor fi publicate pe data de 16 decembrie. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006446 (s)