News Flash:

Emil Boc, Adrian Videanu si Ion Ariton, la DNA

3 Noiembrie 2016
1261 Vizualizari | 1 Comentarii
emil boc
Emil Boc, Adriean Videanu si Ion Artion au fost citati la DNA Ploiesti in dosarul in care Vasile Blaga este cercetat pentru trafic de influenta, transmite corespondetul MEDIAFAX.
UPDATE 12:47 Emil Boc a declarat, joi, la iesirea din sediul DNA, ca a raspuns intrebarilor cu privire la procedurile de organizare si functionare din partid (n.r. PDL) si din Guvern, in dosarul in care Vasile Blaga este cercetat pentru trafic de influneta, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Emil Boc a ajuns la DNA Ploiesti, miercuri, unde a spus ca s-a prezentat in calitate de martor "intr-un dosar aflat pe rolul DNA Ploiesti".
Primarul Clujului a declarat, dupa audieri, ca "a raspuns intrebarilor organelor de ancheta cu privire la procedurile de organizare si functionare din partid (n.r. PDL) si din cadrul guvernului", refuzand sa dea si alte detalii.
UPDATE 11:19 Emil Boc a ajuns la DNA Ploiesti, miercuri, unde a spus ca s-a prezentat in calitate de martor " intr-un dosar aflat pe rolul DNA Ploiesti", facand referire la dosarul in care Vasile Blaga este cercetat pentru trafic de influenta, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Emil Boc a ajuns la DNA Ploiesti dupa fostii sai colegi din PDL, Adriean Videanu si Ion Ariton, toti audiati in acelasi dosar.
Primarul Clujului a spus la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie ca "a fost invitat in calitate de martor intr-un dosar aflat pe rolul DNA Ploiesti".
Primul care a ajuns la DNA Ploiesti, la ora 9.20, a fost Ion Ariton, fostul ministrul Economiei, care a spus ca a fost citat de procurori in calitate de martor. A fost si primul care a parasit sediul Directiei Nationale Anticoruptie.
Adriean Videanu a ajuns in fata procurorilor la ora 10.05. Inainte de intrarea in sediul DNA a spus ca nu face declaratii "decat in fata domnilor procurori"
Fostii lideri ai PDL, Emil Boc, Adriean Videanu si Ion Ariton, au ajuns la DNA Ploiesti, joi dimineata, unde sunt audiati ca martori in dosarul in care Vasile Blaga este acuzat de trafic de influenta.
STIRE INITIALA Primul care a ajuns la DNA Ploiesti, la ora 9.20, a fost Ion Ariton, fostul ministrul Economiei, care a spus ca a fost citat de procurori in calitate de martor.
Acesta a fost urmat la de Adriean Videanu, care a ajuns 40 de minute mai tarziu.
Cei doi, alaturi de fostul premier Emil Boc, sunt citati la DNA in calitate de martori in dosarul in care Vasile Blaga este cercetat pentru trafic de influenta.
DNA a pus sechestru pe averea lui Vasile Blaga in acest dosar, fostul lider PNL fiind cercetat sub control judiciar pentru trafic de influenta dupa ce ar fi primit suma de 700.000 de euro, din care 500.000 de euro de la Gheorghe Stefan.
Potrivit DNA, Vasile Blaga este urmarit penal pentru trafic de influenta, Gheorghe Stefan pentru trafic de influenta si folosirea influentei functiei de conducere intr-un partid politic, in scopul obtinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, iar omul de afaceri Horatiu Bruno Berdila pentru cumparare de influenta. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006910 (s)