News Flash:

Decizie INCREDIBILA luata de Ministerul Transporturilor. Ce se va intampla cu Aeroportul din Arad

5 Noiembrie 2016
1118 Vizualizari | 0 Comentarii
aeroport arad
Ministrul TransporturilorSorin Petru Buse, a anuntat in urma unei vizite la Arad de joi seara, ca aeroportul din municipul Arad va fi preluat de la Consiliul Judetean si va fuziona cu cel din Timisoara, procedurile fiind incepute in acest sens.


Ministrul Transporturilor, Sorin Petru Buse, a vizitat mai multe obiective de infrastructura din Arad, impreuna cu reprezentantii Primariei si ai Consiliului Judetean, anuntand cateva investitii.


Sorin Petru Buse a spus ca doua pasaje de pe centura orasului parte din DN7, unde lucrarile au fost abandonate in 2012, vor fi reluate. Unul dintre pasaje va fi finalizat in regie proprie de Compania Nationala de Investitii Rutiere, pana in primavara, iar lucrarile la al doilea vor fi licitate, urmand sa fie incheiate pana la sfarsitul anului viitor.
De asemenea, ministrul a anuntat ca a predat autoritatilor aradene studiul de fezabilitate pentru realizarea centurii de sud a orasului, proiect in care vor fi parteneri Consiliul Judetean, Primaria Arad, Primaria Vladimirescu si Primaria Fantanele. Autoritatile vor accesa fonduri europene pentru constructia noii sosele ocolitoare a municipiului, care va face legatura intre autostrada A1 Arad - Timisoara si DN7 Arad-Deva.


"CNIR preda studiul de fezabilitate pentru centura de sud a Aradului, care va fi primul oras din Romania care va avea un inel de centura complet", a spus ministrul, in timp ce primarul Gheorghe Falca a adaugat ca orasul are acum 75 la suta din inel realizat.


Ministrul a anuntat, cu aceasta ocazie, fuziunea aeroportului din Arad cu cel din Timisoara.

ministrul transporturilor va fuziona timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005854 (s)