News Flash:

Narcisele, brândușele și lalelele, ghioceii privind viață!

E feerie de culori în Parcul Justiției din centrul Timișoarei

11 Martie 2024
105 Vizualizari | 0 Comentarii

Parcul Justiției din Timișoara promite să devină unul dintre cele mai pitorești locuri ale orașului; primăverile încep să se desfășoare în splendoarea lor, cu narcisele, brândușele, lalelele și ghioceii care își fac simțită prezența.

În centrul Timișoarei, Parcul Justiției va încânta privirile cu o varietate de culori în această primăvară, odată ce narcisele, brândușele, lalelele și ghioceii își vor deschide încet mugurii și vor începe să înflorească.

„În Parcul Justiției au început să înflorească narcisele, brândușele și lalelele, dar și ghioceii. Colegii noștri au fost prezenți în număr mare în parc pentru a plivi buruienile crescute printre flori. Astfel ne asigurăm că plantele se vor dezvolta armonios și ne vom bucura de ele pentru o perioadă mai lungă de timp”, a transmis Horticultura.


Reprezentanții societății transmit mulțumiri anticipate locuitorilor din Timișoara care vor admira sau fotografia florile din parc, solicitându-le să facă acest lucru de la distanță, pentru a preveni deteriorarea spațiului verde.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006144 (s)