News Flash:

Victorie în Superligă!

FCSB a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 4-0 (2-0), luni, pe Arena Naţională din Bucureşti

24 Ianuarie 2024
117 Vizualizari | 0 Comentarii


FCSB a obținut o victorie zdrobitoare împotriva echipei UTA Arad, cu scorul de 4-0 (2-0), în ultima partidă a etapei a 22-a din Superliga de fotbal, desfășurată pe Arena Națională din București.

Darius Olaru a realizat un hat-trick (20, 22, 66 - penalty), marcând primele două goluri în mai puțin de 120 de secunde, ambele după erori ale lui Tiberiu Căpușă. Căpitanul bucureștenilor a completat tripla dintr-un penalty acordat după un fault comis de kenyanul Eric Johana Omondi asupra lui Mihai Lixandru, lovitură de pedeapsă acordată după consultarea VAR.

Olaru se află în prezent pe primul loc în clasamentul marcatorilor Superligii, cu 13 goluri înscrise.

David Miculescu (82), fost jucător al UTA, a marcat golul de închidere a scorului, din pasa lui Baba Alhassan, prezent la meciul său de debut în tricoul vicecampioanei.

UTA a atins bara prin uruguayanul Ariel Lopez (8), în timp ce slovacul Andrej Fabry a ratat o ocazie importantă în finalul primei reprize (45+1).

FCSB și-a luat revanșa după ce UTA s-a impus în tur cu 2-1.

UTA a acumulat două egaluri și două înfrângeri în ultimele patru etape, în timp ce FCSB a obținut un egal și trei victorii consecutive în aceeași perioadă.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1333 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006317 (s)