News Flash:

Cele mai bune remedii pentru mahmureala

27 Februarie 2017
1009 Vizualizari | 0 Comentarii
mahmur2
Cafea si apa
Cafeaua este remediul clasic pentru migrena asociata mahmurelii, dar este si un diuretic puternic, care va continua deshidratarea. Asigura-te ca bei cel putin doua pahare de apa pentru fiecare ceasca de cafea ca sa iti revii rapid.

Miscare
Exercitiile fizice te ajuta sa elimini mai repede toxinele din corp si iti provoaca sete. Poate fi extrem de dificil sa te mobilizezi sa faci miscare in asemenea momente, dar acesta este un tratament eficient pentru mahmureala.
Verdeturi pentru vitamina B
Nivelul de vitamina B12 scade dramatic in corp dupa o noapte de exces de alcool. Chiar daca ai la indemana vitamine sub forma de pastile, un efect mai bun il au verdeturile bogate in vitamine B: spanac, brocoli, patrunjel si frunzele de sfecla.
Citrice pentru vitamina C
Vitamina C este una dintre enzimele care contribuie la descompunerea mai rapida a alcoolului in sange. Sucul de citrice poate fi consumat inainte, dupa sau chiar in timp ce bei alcool pentru a atenua efectele mahmurelii. Portocalele si grepfrutul au cel mai mare continut de vitamina C.

Fructe proaspete
Daca nu ai la indemana citrice, orice fruct proaspat te va ajuta sa alungi mai repede mahmureala. Zaharul natural din fructe, sucroza, grabeste asimilarea alcolului si te poate ajuta sa-ti revii rapid dupa efectele excesului. Bananele iti scad aciditatea din stomac si magneziul continut de ele cauzeaza relaxarea vaselor de sange.
Zaharul natural din fructe, sucroza, grabeste asimilarea alcolului si te poate ajuta sa-ti revii rapid dupa efectele excesului. Bananele iti scad aciditatea din stomac si magneziul continut de ele cauzeaza relaxarea vaselor de sange.
Comprese calde
O compresa calda pe frunte poate elimina mai repede durerea de cap, atunci cand aceasta este problema principala a mahmurelii. Incalzeste un prosop umed sau o punga de orez la microunde si aplica-le pe frunte si pe tample.
Masaj
In reflexoterapie, masajul talpii drepte imbunatateste functiile ficatului. Maseaza usor marginea exterioara a talpii piciorului drept, de la degetul mic pana la jumatatea talpii. Dupa cateva minute de masaj in timp ce stai in pat, te vei simti mai bine.
Dus fierbinte
In mod ideal, o baie fierbinte aromata cu lavanda si menta te-ar ajuta sa te recuperezi cel mai repede. Cand n-ai timp de asta, incearca un dus fierbinte si bea un pahar de apa inainte si unul dupa.
Sex
In afara de miscarea care te ajuta sa-ti revii mai repede, sexul este un medicament bun pentru orice durere. O partida scurta de sex, daca partenerul nu este la fel de mahmur ca tine, te ajuta sa-ti revii rapid.
Inca un pahar
Ultima solutie, daca toate celelalte au esuat, este sa bei putin alcool. Specialistii in mahmureala recomanda un cocktail Bloody Mary, amestecul dintre un shot de vodca de calitate si suc de rosii. Te va hidrata si te va mineraliza, dar pentru unii consumul de alcool ca leac de mahmureala este doar amanarea inevitabilului. 

cafeaua e miscare fructe proaspete comprese calde masaj sex in af
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007375 (s)