News Flash:

Semne ca ai un ficat bolnav

25 Februarie 2017
1029 Vizualizari | 0 Comentarii
dieta de detoxificare a ficatului bolnav
Este probabil organul cu cele mai multe si mai diversificate functii din organismul uman. Ficatul filtreaza si purifica sangele, produce bila, produce colesterol si proteine speciale si converteste excesul de glucoza in glicogen. Atunci cand nu mai functioneaza cum trebuie ficatul iti trimite cateva semnale. Iata cum iti dai seama daca ai probleme cu ficatul

Modificarea culorii urinei si a scaunelor

Atunci cand ficatul nu mai functioneaza cum trebuie, este posibil sa observi ca urina este de culoare mult mai inchisa decat de obicei, iar scaunele sunt mai decolarate sau prezinta urme de sange.

Oboseala

Oboseala cronica si lipsa energiei pot anunta faptul ca ficatul este suprasolicitat si nu mai poate face fata, prin urmare are nevoie de mult mai multa odihna.


Stari de confuzie si de dezorientare

Atunci cand ficatul nu mai poate elimina toxinele din sange in mod corespunzator, aceste toxine se acumuleaza si pot afecta creierul, de unde rezulta starile de confuzie si dezorientare.

Probleme digestive

Crampele si durerile adbominale, balonarea si tulburarile digestive pot anunta, de asemenea, probleme cu ficatul. Daca problemele digestive persista timp de cateva saptamani, este important sa mergi la un doctor specialist.

Senzatii de usturime si piele foarte sensibila
Pielea este afectata atunci cand ficatul nu functioneaza corespunzator, putand aparea iritatii si mancarimi care nu trec.

Gust amar in gura

Atunci cand ai un gust amar in gura care persista, este posibil sa ai fie probleme cu ficatul, fie cu colecistul.

Piele, unghii, sclerotica ingalbenite

Semnele timpurii care anunta probleme cu ficatul sunt ingalbenirea pielii, a unghiilor si a albului ochilor. Aceasta ingalbenire este cauzata de incapacitatea ficatului de a elimina toxinele in mod coresunzator si acumularea bilirubinei sub piele.

ficatul oboseala probleme digestive
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005201 (s)