News Flash:

DELICIOS! O PRAJITURA mai buna ca asta nu ai mancat! Iata cat de usor se prepara in casa

24 Februarie 2017
2326 Vizualizari | 0 Comentarii
prajitura corina
Ingrediente Prajitura Corina
Pentru Blat:
8 oua,
9 linguri de zahar,
5 linguri de faina,
1 praf de copt,
4 linguri de cacao,
125 ml apa minerala,
3 linguri de ulei
Pentru crema:
1 plic budinca de frisca sau vanilie,
1 pachet de unt (200 g),
8 linguri de zahar, 3
00 ml lapte
Mod de preparare Prajitura Corina
Blat: Albusurile se bat spuma cu zaharul, pe care il adaugam pe rand, lingura cu lingura. Adaugam si galbenusurile, unul cate unul si mixam bine.
Presaram cate o lingura de faina amestecata cu praful de copt si amestecam foarte usor, cu miscari de rasturnare, de sus in jos. Turnam apa si uleiul, iar la final adaugam cacaua.
Turnam compozitia rezultata in tava mare de la aragaz, pe care o acoperim in prealabil cu hartie de copt.
Crema: Praful de budinca se dizolva cu putin lapte din cei 300 ml. Restul de lapte se pune la fiert impreuna cu zaharul. Cand incepe sa clocoteasca, se toarna praful dizolvat si se amesteca continuu cu un tel pana devine o budinca consistenta. Lasam budinca sa se raceasca bine, scrie sanatatea.ro.
Untul la temperatura camerei se mixeaza bine. Se adauga budinca racita, doar cate o lingura pe rand. Aveti grija sa amestecati intr-o singura directie, pentru a nu risca sa vi se taie crema.
Intindem crema peste blatul racit.
Presaram deasupra nuca de cocos sau nuci caramelizate, dupa preferinta.
Se taie foarte usor cu ajutorul unui cutit inmuiat mereu in apa calda. Se serveste rece de la frigider.

prajitura corina crema
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006826 (s)