News Flash:

UIMITOR! Ce sa mananci pentru a curata intestinele in doar 3 zile!

25 Februarie 2017
1032 Vizualizari | 0 Comentarii
intestine
Aceasta masa are abilitatea de a curata ramasitele fecale din intestine si va ajuta sa slabiti. Alt beneficiu al acestei mese este ca echilibreaza secretia de acid din stomac. Aceasta „salata de vitamine” este alcatuita din legume ce abunda in vitamine, minerale, fibre si pectina. Asadar, aceasta mini-dieta va va curata eficient intestinele. Are putine calorii, astfel ajutand la slabit.
Iata ingredientele:
– Varza
– Morcovi
– Sfecla rosie
– Legume cu frunze verzi (salata verde, spanac, rucola etc.)
– zeama de lamaie
– Ulei de masline
Instructiuni:
Se pun 3 parti varza, o parte morcovi, o parte sfecla rosie. Varza se taie fideluta iar morcovii si sfecla se dau pe razatoarea mare. Legumele cu frunze vezi se rup si se pun in cantitatea dorita de fiecare. Puteti adauga in salata marar, frunze de telina sau patrunjel. Adaugati putin suc de lamaie. Puteti adauga si usturoi maruntit. Adaugati ulei de masline.
Este recomandat sa evitati sarea, dar daca nu puteti manca nesarat, folositi sos de soia, care contine sare, si imbunatateste gustul mai mult decat sarea simpla. De asemenea, are o valoare nutritionala importanta si nu este daunatoare pentru sanatate. Detalii pentru fiisanatos.info

stomac varza morcovi sfecla rosie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1301 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007142 (s)