News Flash:

Cele mai bune alimente care ard grasimile

13 Ianuarie 2014
1438 Vizualizari | 0 Comentarii
Diferite studii au demonstrat eficacitatea şi siguranţa fitoterapiei în reducerea poftei de mancare şi controlul greutăţii. Există plante pe care le puteţi adăuga la dieta dumneavoastră ca suplimente, ceaiuri şi alimente care vă vor ajuta la pierderea în greutate.
Acţiunea anumitor plante are efect asupra organismului dand astfel senzaţia de saţietate. Vorbim despre plante diuretice, care determină organismul să elimine excesul de apă şi plante stimulente ce ajută organismul să arda mai multe calorii.
Alcachofa (cunoscută şi sub numele de „anghinare”) conţine cinarină (detoxifiează organismul, curăţă ficatul),  inulină (fibră alimentară complexă, care favorizează eliminarea excesului de apă) şi polifenoli (distrug celulele grase şi intensifică arderile). Aceste substanţe hiperactive acţionează la nivelul metabolismului şi, astfel, sunt topite simultan depozitele de grăsime şi depunerile de celulită.
Ceaiul verde –una dintre cele mai populare plante medicinale- pe langă faptul că este diuretic are şi efect de stimulare a sistemului nervos central datorită cofeinei. Este recomandat în timpul curelor de slăbire, deoarece favorizează arderea caloriilor, stimulează mobilizarea grăsimilor, reduce asimilarea glucidelor şi lipidelor alimentare.
Alga spirulina- creşte şi se dezvoltă în medii diferite, este comercializată pe plan internaţional ca supliment alimentar de calitate excepţională şi nu ca medicament deşi numeroase studii indică valoarea sa terapeutică. Produce saţietate şi este un supliment ideal în reducerea poftei de mancare; în compoziţia sa regăsim minerale necesare pentru organismul nostru.
Brusturele  poate ajuta,  în reducerea senzaţiei de foame şi, astfel, ajută la pierderea în greutate. Cel mai bun mod de a folosi rădacina de brusture este următorul: se fierbe apa, se toarnă peste o rădacina de brusture uscată urmand ca infuzia să se bea între mese.
Ananasul conţine bromelain, o enzima care se găseşte în cantitate mare în ananas şi are proprietatea de a descompune proteinele. Astfel bromelainul drenează, are acţiune purgativă şi detoxifică. Din această cauză, ananasul este folosit la scara largă în curele de slabire. Numeroasele minerale pe care le conţine acest fruct ajută, de asemenea, la menţinerea în organism a unui echilibru între acizi şi baze. Csid.ro

alcachofa ceaiul verde alga spirulina brusturele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1330 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007173 (s)