News Flash:

Mesajul cutremurător postat de Silviu, soțul Alexandrei, după ce soția s-a murit... A sfârșit chiar în ziua nunții

22 August 2022
1922 Vizualizari | 1 Comentarii
mesaj

O tânără de doar 24 de ani, însărcinată în opt luni, s-a stins din viață. Femeia trebuia să rostească jurământul iubirii în fața lui Dumnezeu și să aducă un copil pe lume, însă, din nefericire, soarta a avut alte planuri pentru ea.

Alexandra este numele femeii de doar 24 de ani, care a decedat fix când viața ei părea să fie doar lapte și miere. Aceasta era căsătorită de un an de zile cu un bărbat care o iubea enorm, Silviu Miroș. Cei doi au avut cununia civilă anul trecut, iar sâmbătă (20 august 2022) urma să își jure iubire veșnică și în fața lui Dumnezeu, însă, din nefericire, soarta a avut alte planuri cu tinerii îndrăgostiți.

Alexandra venea din Gura Humorului. Aceasta a decedat vineri seară (19 august 2022), după ce a făcut stop cardio-respirator. Vestea a venit ca un trăsnet pentru soțul ei deoarece bărbatul a pierdut-o pentru totdeauna atât pe femeia iubită, cât și pe copilul care trebuia să se nască peste o lună de zile. Alexandra era însărcinată în opt luni, iar vineri seară a plecat în Lumea celor Drepți alături de copilul ei.

În luna iulie, Alexandra s-a infectat cu Sars-Cov-2. Din cauza că se află într-un stadiu avansat al bolii, aceasta a fost internată în spital pe data de 27 iulie, însă a fost externată la cerere pe data de 2 august deoarece trebuia să se pregătească pentru nunta mult așteptată…

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

GEORGI  | #52606
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006378 (s)