News Flash:

Familia lui Vadim Tudor, marturisiri socante. Tribunul le da semne paranormale: „Ne spune…”

18 August 2022
397 Vizualizari | 0 Comentarii
Familia lui Vadim Tudor


Vadim Tudor a fost unul dintre cele mai controversate personaje ale Romaniei. A fost cu adevarat o persoana emblematica, care a scris istorie cu faptele sale si a ramas in amintirea oamenilor ca o legenda. La sapte ani de la moartea Tribunului, familia primeste semne paranormale de la acesta.

Vadim Tudor, semne de dincolo
Au trecut sapte ani de la moartea celebrului Vadim Tudor. In tot acest timp, nimeni nu l-a uitat, cu atat mai putin familia. Cele trei femei din viata lui se bucura de faptul ca au o legatura paranormala speciala cu acesta, care le tot da semne din lumea de dincolo si le arata acestora ca le este alaturi.

Lidia, fiica lui Vadim Tudor, a facut cateva declaratii despre cum stau lucrurile de cand tatal ei le-a parasit. Aceasta a marturisit ca mama ei este cea care il viseaza cel mai mult pe Vadim, iar acesta le da tot felul de semne in vis. Nu le vorbeste, dar le arata ca este acolo si le vegheaza calea si le avertizeaza cand ceva rau este pe punctul sa se intample.

„Inainte sa se intample ceva negativ, mama il viseaza. Nu ii spune ceva anume, dar ii apare, stie ca e acolo. Ne spune: uite, am inceput sa il visez pe tata, sigur se va intampla ceva. La un an dupa ce a murit, Jeni (n.r.: sora ei) a fost operata de apendicita. Mama il visase pe Vadim inainte de aceasta operatie’, a declarat Lidia Vadim la Prima TV.

La un an de la disparitia lui Vadim, sotia lui a trecut printr-o operatie grea, iar acesta i-a aparut in vis, de parca voia sa ii dea putere pentru ceea ace avea sa traiasca.

Familia este rapusa de durere
Familia este rapusa de durere de cand capul familiei le-a parasit si cu greu se descurca fara el. Vadim Tudor era responsabil de tot si le ajuta sa treaca peste orice greutate, dar acum au ramas singure, cu o multime de griji si sarcini.

„Mama este in suferinta. Plange si acum. Cumva, si de dor, dar si pentru ca el era un sprijin pentru noi. Daca ar fi fost in viata, ne-ar fi fost mai usor sa ducem greutatile. Suntem trei femei singure, fara capul familiei. Este mult mai greu’, a adaugat Lidia Vadim.

Lidia a declarat ca ea si mama ei au fost extrem de puternice atunci cand Vadim Tudor a decedat si au incercat sa accepte situatia, dar sora ei, Jeni a suferit cel mai mult.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004093 (s)