News Flash:

Zodia care tace si te face. Ai grija ce ii spui!

20 Decembrie 2017
936 Vizualizari | 0 Comentarii
zodia

Exista o zodie care se remarca prin tacerea ei de mormant. Este introvertita, vorbeste articulat si putin chiar si atunci cand i se cere parerea, insa daca se simte calcata pe coada, nu are nicio remuscare in a se razbuna, motiv pentru care trebuie sa ai grija la modul in care te porti cu ea.

Zodia care tace si te face este…
Retine tot ce ii spui si, chiar daca nu schiteaza niciun gest, avand fata implacabila, te tine minte toata viata. Extrage ce ii place sa auda si strange informatiile necesare ca sa te poata ataca atunci cand iti va fi lumea mai draga.

Desi nu pare, se pricepe foarte bine la oameni si stie cum sa profite de vulnerabilitatea lor. Se victimizeaza cu usurinta si aduce reprosuri justificate, chiar daca intentia nu este intotdeauna cea mai morala.

Este vorba, probabil cum ai banuit deja, despre nativul Capricorn. Capricornul este, in general, rezervat, detasat, insingurat, dar orgoliu ca el nu are nimeni. Motto-ul acestei zodii este: „Concretizez material toate gandurile creatoare utile revelatiei functiei mele interioare si mi le asum cu toata libertatea”.

Capricornul este posesiv in relatiile de iubire si e bine ca partenerul de viata sa nu il calce pe bec. Daca afla ca este inselat, va trece imediat la cele mai dureroase tehnici de razbunare. Asadar, e bine sa te porti cu manusi cu acest nativ. Este bun si saritor pana la un punct.

Subiecte pe aceeasi tema: Zodia care nu minte niciodata
Chiar daca uneori o minciuna ne poate scapa de o anumita problema, nativul unei zodii nu concepe sa minta, oricat de greu ar parea. Zodia care nu minte niciodata reuseste sa ii uimeasca pe ceilalti cu atitudinea sa.

Se spune ca uneori o minciuna poate “indulci” realitatea, insa nativul unei zodii este sincer in orice moment al zilei. Cei care mint il uimesc pe acest nativ, care nu isi imagineaza viata spunand minciuni.

Desi este constient de faptul ca cei din jur pot fi raniti de cuvintele sale, acest nativ prefera sa fie intotdeauna corect. Spune verde in fata tot ce are pe suflet. La munca sau in viata privata, acest nativ este intotdeauna corect cu ceilalti. Spune mereu ce are pe suflet, dar si ce il deranjeaza.

Zodia care nu minte niciodata poate fi considerata lipsita de tact
Din acest motiv, nativul zodiei Capricorn poate fi considerat ciudat de catre ceilalti, dar si lipsit de tact. De asemenea, prefera sa stie realitatea asa cum este ea, decat sa fie mintit in fata. Suport mai bine realitatea decat minciuna.

Pentru ca isi conduce viata dupa acest principiu, nativul zodiei Capricorn cere de la ceilalti intotdeauna adevarul. Neintelegand de ce mint ceilalti, nativul zodiei Capricorn este adesea dezamagit de ceilalti.

In viata privata, Capricornul cauta sa aiba in jurul sau persoane asemanatoare lui. Orice secret i-ai spune, nativul acestei zodii nu il va impartasi niciodata. Din acest motiv, prietenii sai stiu ca pot avea incredere in el, in orice situatie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005399 (s)