News Flash:

Ce se intampla cu fumatorii dupa moarte? Marturiile preotului Ilarion Argatu te vor infricosa

2 Noiembrie 2017
779 Vizualizari | 0 Comentarii
fumatori
Chiar daca in Sfanta Scriptura nu este mentionat, deoarece este un obicei al omului modern, fumatul este vazut laolalta cu pacatul uciderii.
Parintele Ilarion Argatu, unul dintre marii duhovnici ai Romaniei, spune ca cei care fumeaza nu se vor putea mantui, iar acest viciu este sinonim cu spanzurarea sau cu aruncatul intr-o prapastie.
“Diavolii aduna tot fumul si capetele de tigari si le vor aduce marturie ca ti-a placut fumul si cu acestea ii vor chinui pe fumatori in iad. Fumatorii vor sta in fum.
Cam ceea ce-ti place aici, pe pamant, aceea ti se va oferi dincolo, dar intr-un mod extrem de chinuitor. Sentimentul placerii va disparea.
In ceea ce simteai placere pe pamant, dincolo vei simti un chin cu o sensibilitate dusa la maximum. Ti-a placut fumul de tigara cat ai trait, de fum vei avea parte si dincolo, te vei ineca in fum vesnic.
Prin fumat devii sinucigas, pentru ca ti-ai otravit trupul cu fum, celulele slabesc si mor si astfel mori si tu inainte de vreme.
In loc sa traiesti si sa te bucuri de viata vreo 80-90 de ani, cat ti-a lasat Dumnezeu sa traiesti, din cauza fumatului vei trai numai 60 de ani.
Otravindu-l cu fum, trupului ii va slabi rezistenta atat de mult incat la 60 de ani va ceda si chiar mai devreme.
Daca te-ai imbolnavit de cancer pulmonar din cauza fumatului, singur si inconstient ti-ai cauzat boala si ti-ai grabit moartea.
Este ca si cum la acesti ani te-ai spanzura sau te-ai arunca intr-o prapastie”, a predicat Parintele Ilarion Argatu, potrivit adevarul.ro.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005983 (s)