News Flash:

Grup de 12 persoane, oprit la Vama Cenad sa treaca ilegal in Ungaria

27 Octombrie 2016
1058 Vizualizari | 0 Comentarii
cenad2
Sapte cetateni irakieni, patru turci si un sirian au fost depistati si opriti in zona de granita de la Cenad cand voiau sa treaca ilegal frontiera spre Ungaria. 
''In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat, cele 12 persoane urmand a fi predate unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrari Timis, in vederea luarii masurilor legale'', arata un comunicat de presa al Politiei de Frontiera Timisoara, remis, miercuri, AGERPRES. 
Transfugii au fost depistati in cadrul actiunilor de supraveghere desfasurate de oamenii legii de frontiera in baza planului comun de asigurare a ordinii publice si cresterii gradului de siguranta a cetateanului la frontiera de sud-vest. Astfel, in timpul misiunii specifice de supraveghere impreuna cu jandarmi, politistii de frontiera a observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, pe teritoriul Romaniei, in apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Cenad, grupul de persoane. 
''Imediat, echipele mixte au declansat o actiune specifica, in urma careia au depistat, la aproximativ 200 m de linia de frontiera cu Ungaria, 12 persoane. Grupul de persoane a fost preluat si transportat la sediul Politiei de Frontiera, pentru cercetari. Noua dintre ei erau adulti cu varste cuprinse intre 26 si 50 ani, iar trei erau minori cu varste cuprinse intre 7 si 13 ani'', mai mentioneaza sursa citata. 
Persoanele in cauza au declarat ca intentionau sa ajunga intr-un stat din vestul Europei. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005882 (s)