News Flash:

Ce salariu ireal ar fi putut lua Bianca Slav la Antena Stars

15 Decembrie 2013
1746 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca Slav și-a făcut singură un deserviciu cand a aruncat pe piața media “zvonul” despre salariul impresionant pe care l-ar fi luat de la Antena Stars, în cazul în care CNA ar fi aprobat angajarea sa pe post de prezentator.
Toată presa vuiește despre cei 16.000 de euro pe lună care i-ar fi intrat Biancăi în conturi de la Antena Stars. Această născocire i-a adus fostei asistente TV un prejudiciu de imagine, care s-a adăugat la alte incomatibilități ale soției lui Victor Slav, pe care Consiliul Național al Audiovizualului le-a analizat.
Unul dintre cei mai cunoscuți și vechi oameni de televiziune, care a fost la carma multor emisiuni de divertisment, este și el uluit de modul în care se vorbește despre salariul fabulos pe care l-ar fi negociat Bianca.
“In toată presa apare știrea cum că Bianca Drăgușanu ar castiga 16.000 de euro/luna în televiziune. Incompetența jurnaliștilor care scriu astfel de bazaconii face un mare deserviciu breselei mele, piața de publicitate din Romania nu suportă astfel de salarii, exceptand, poate, moderatorii-locomotivă din marile stații generalist", a scris Dan Negru pe Facebook.
Dacă va mai încasa Bianca Slav salariu de la Antena Stars, indiferent cat va fi acela, rămane de văzut.
Astăzi CNA va rediscuta, într-o altă ședință, acordarea licenței pentru Antena Stars. Și, potrivit unor informații, se pare că oficialii din Antena Group au luat în considerare și abandonarea emisiunii tip reality-show pe care ar fi trebuit să o modereze Bianca, pentru a putea face din Antena 2, Antena Stars.
sursa: Yahoo OMG

bianca slav antena stars
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006382 (s)