News Flash:

Ce poti face cu ouale ramase de la Paste

15 Aprilie 2017
1024 Vizualizari | 0 Comentarii
oua7
Daca ti-au ramas cateva oua fierte de la Paste, nu trebuie sa le arunci, pentru ca ele pot fi folosite in diferite retete delicioase. Iata cateva idei de meniuri gustoase si sanatoase, in care poti folosit ouale ramase de la Paste.

1. O reteta simpla este salata de fasole verde si cartofi frantuzesti. Pentru inceput, fierbe cartofii in coaja, apoi acestia trebuie curatati si taiati felii cat timp sunt inca destul de calzi. Apoi pune alaturi feliute din ouale fierte si fasole pastai fiarta, peste care poti condimenta dupa gust, cu usturoi si sos vinaigrette.
2. O varianta si mai simpla sunt feliile de paine prajita peste care pui feliute de sunca si de oua, scrie NyTimes.com.

3. O reteta mediteraneana foarte populara in Italia sunt ouale fierte scufundate in sos de tomate. Este un meniu foarte hranitor si sosul astfel obtinut poate fi adaugat si peste paste. Se condimenteaza dupa gust. Exista si o varinata indiana a acestui meniu, mult mai picanta, servita cu paine in loc de paste.
4. Salata de oua nu este neaparat un meniu greoi. Poti folosi in loc de maioneza un iaurt grecesc. Bucatile de ou ras, amestecate cu iaurt, se pot servi pe felii de paine, cu salata verde sau alte legume proaspetepe in completare. Astfel, va fi un meniu hranitor si sanatos.

5. O reteta putin mai sofisticata este umplerea oualor fierte cu bucatele de crevete. Mai intai, galbenusul trebuie condimentat cu mustar sau alt sos putin picant, in functie de gust.  Apoi se adauga deasupra bucati mici de crevete si de masline.
sursa: adevarul.ro

oua fierte paste retete delicioase ouale reteta mediteraneana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006797 (s)