News Flash:

Codruta Kovesi, la Curtea de Apel

11 Aprilie 2017
1045 Vizualizari | 0 Comentarii
codruta 1
Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a venit, marti dimineata, la Curtea de Apel Ploiesti, unde se judeca termenul in continuare stabilit saptamana trecuta in dosarul in care aceasta a dat in judecata postul de treleviziune Antena 3 si mai multi angajati ai acestuia. La termenul de marti este prezent si jurnalistul Razvan Savaliuc, care se reprezinta singur in acest dosar, ceilalti parati fiind reperezentati in isntanta de un singur avocat.
Laura Codruta Kovesi a ajuns la sediul Curtii de Apel Ploiesti, unde are loc termenul in continuare stabilit saptamana trecuta in procesul pe care l-a intentat postului de televiziune Antena 3 si mai multor angajati ai acestuia si care are ca obiect "actiune in raspundere delictuala".
La sedinta participa si jurnalistul Razvan Savaliuc, in timp ce Antena 3 si ceilalti angajati ai postului de televciziune sunt reprezentati de un avocat.
La ora transmiterii acestei stiri, sedinta de judecata a inceput. 
Saptamana trecuta, Curtea de Apel Ploiesti a dispus ca termen in continuare data de 11 aprilie in procesul intentat de procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, postului de televiziune Antena 3 si mai multor angajati ai acestuia, decizia fiind luata la solicitarea jurnalistului Razvan Savaliuc si la finalul unei sedinte in care instanta a dispus mentinerea unor acte procedurale si anularea altora incheiate in urma infatisarilor anterioare de la alte instante.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005586 (s)