News Flash:

Cand va fi inchis Pasajul Jiul

12 Aprilie 2017
1069 Vizualizari | 0 Comentarii
pasaj jiul2
Soferi, dupa Pasti va fi inchis din nou traficul pe sub calea ferata pe la Pasajul Jiul. Muncitorii firmei Porr Construct se pregatesc de cea mai spectaculoasa operatiune, in viziunea primarului Nicolae Robu, aceea de lansare a culeei.
Zilele acestea se lucreaza la amenajarea pistelor de biciclete prin pasaj si la schimbarea bordurilor de pe Bd. Republicii. Santierul continua si pe strada Jiul, unde a fost inchis traficul auto pana la sfarsitul acestei saptamani.
„Se fac pregatirile pentru cea mai spectaculoasa operatie, lansarea culeei. Ea este prefabricata acolo in situ, este pe o platforma la o anumita adancime, care va fi impinsa pe sub calea ferata si va ajunge sa fie pozitionata unde trebuie prin dislocarea pamantului care se afla acolo. Dupa Pasti se va ajunge la aceasta operatiune, va insemna practic pasul cel mai important din toata aceasta lucrare. S-a realizat si sistemul de evacuare a apei”, a explicat primarul Nicolae Robu, scrie tion.ro.
Odata cu demararea operatiunii de lansare a culeei, soferii nu vor mai putea trece pe sub calea ferata. Va fi oprit si traficul feroviar.
„Cand se produce lansarea culeei, atunci va fi intrerupt traficul si inclusiv traficul feroviar. Cred ca 72 de ore va fi intreruperea”, a mai spus Robu.

robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007850 (s)