News Flash:

SMS-uri de Valentine's Day

13 Februarie 2017
1500 Vizualizari | 0 Comentarii
ziua indragosatitilor
SMS-uri de Valentine's Day - Avem cea mai mare baza de date cu idei de sms-uri pe care le poti trimite persoanei iubite de Ziua Indragostitilor. 
SMS-uri de Valentine's Day - Am selectat cateva sute de mesaje pe care vi le oferim la indemana pentru a-l alege pe cel cu care sa va impresionati jumatatea chiar de Ziua Indragostitilor. Iata lista completa cu cele mai diverse si frumoase SMS-uri de Valentine's Day:
Tot timpul sa desenezi cercuri in jurul celor pe care-i iubesti, nu inimi, pentru ca inimile se pot rupe, dar cercurile nu au capat.
    De-ar fi universul o lume plina de femei si eu un astru printre ele, eu tot pe tine te-as alege caci esti iubirea vietii mele. Te iubesc!
    Intr-o zi ma vei intreba ce e mai important pentru mine: tu sau viata? Eu voi spune ca viata, iar tu te vei supara, dar fara sa-ti dai seama ca pentru mine tu esti viata!
    SMS-uri de Valentine's Day - Nu iti voi scrie o poezie, nu voi folosi cuvinte alese... Iti voi spune doar ca TE IUBESC mai mult decat orice.
    Te-am cunoscut in clipe grele,/ Cand sufletul mi-era pustiu,/ Si m-am indragostit de tine,/ Fara sa vreau, fara sa stiu.
    M-am uitat in portofel si era gol, m-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede, m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine. Abia atunci am realizat cat de bogat sunt!
    Te iubesc ca-n prima zi, cand raze de soare aurii cadeau usor purtate de vant, asupra noastra pe Pamant. Te iubesc, te voi iubi si, chiar daca soarta ne va desparti, iubirea noastra va sta acolo sus, scrisa intr-o stea.
    SMS-uri de Valentine's Day - As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei. Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pentru mine!
    Intr-o noapte o stea m-a intrebat: "De ce nu o lasi daca te face sa plangi?" I-am raspuns: "Stea, tu ti-ai parasi cerul?"
    Daca cineva m-ar intreba ce inseamna o viata frumoasa, m-as apleca asupra umarului tau, te-as strange in brate si as spune "Uite: asta".
    SMS-uri de Valentine's Day -  Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit si mi-a spus ca un inger nu pazeste alt inger!
    Oricat de speciale ar fi cuvintele, nici macar nu pot incepe sa-ti spuna despre toata dragostea pe care ti-o port in suflet.
    Cand te-am vazut prima oara, mi-ai incalzit inima. A doua oara mi-ai produs scantei, iar acum imi faci inima sa arda!
    Subsemnata, adica eu, declar ca din accidentul de ciocnire pe care l-am avut cand te-am cunoscut m-am ales cu inima franta si am ramas privind in gol cu ochii cazuti in gura. Ca urmare a acestui accident m-am indragostit total si iremediabil de tine. Te iubesc!
    Gandeste-te la cel mai dulce lucru, inmulteste-l cu infinit, aduna o eternitate si vei sti cat de mult te iubesc.
    SMS-uri de Valentine's Day - Chiar daca am tuse, durere-n gat, frisoane si stari de oboaseala, cu sau fara gripa porcina...dragostea pentru tine ma baga-n boala.
    Crezi in dragoste la prima vedere sau e nevoie sa mai trec o data pe langa tine?
    Voi merge alaturi de tine pe strada cu o conditie: ascunde-ti aripile pentru ca lumea sa nu stie ca esti ingerul meu!
    Sunt 6 miliarde de oameni in lumea asta. Nu stiu de ce-ti dau tie mesaje. Poate pentru ca 5.999.999.999 de oameni nu te pot inlocui!
    SMS-uri de Valentine's Day - Picioarele tale sunt obosite? Pentru ca ai alergat prin mintea mea toata ziua.
    Sunt un politist si te arestez pentru ca esti tu. E ilegal sa fii atat de frumoasa si sexy. Sentinta este inchisoare pe viata in inima mea.
    Buzele tale par sa se simta singure. N-ar vrea sa le intalneasca pe ale mele?
    SMS-uri de Valentine's Day - Mi-e frica sa merg cu masina cand sunt cu tine. Pentru ca alaturi de tine sunt beat de fericire si ar putea sa-mi ia permisul.
    Sunt la dieta, asa ca de Valentine's Day poti sa-mi cumperi bijuterii in loc de bomboane de ciocolata. Te iubesc!
    O bomboana ii spune unei ciocolate: "Ce dulci suntem!", iar ciocolata ii spune: "Noi, dulci? S-o vezi pe fata care citeste acest mesaj!"
    Dragul meu, sunt de acord cu propunerea ta ca de Ziua Indragostitilor sa incercam o pozitie noua. Eu voi sta intinsa pe canapea, voi bea bere si voi butona telecomanda, iar tu poti sa treci la calcat rufele.
    SMS-uri de Valentine's Day - Dragostea e ca: Nokia - Connecting people, Samsung - Everyone is invited, Nike - Just do it!, Pepsi - Ask for more, si ca tine – too good to be true!
    Pentru un sarut tasteaza 1, pentru o imbratisare tasteaza 2, pentru clipe de neuitat tasteaza 3, iar pentru toate astea... tasteaza numarul meu.
    160 de caractere nu-mi sunt de ajuns sa-mi exprim dragostea, asa ca restul va trebui sa ti-l imaginezi.
    Telefonul meu functioneaza cu dragoste. De cand te-am cunoscut nu s-a oprit niciodata.
Daca n-ar fi dragostea, m-as teme de viata. (Grigore Vieru)
    SMS-uri de Valentine's Day - Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. (Gabriel García Marquez)
    Iubirea e o floare foarte placuta, dar trebuie sa ai curajul sa te duci s-o culegi de pe marginile unei prapastii infricosatoare. (Stendhal)
    Nu-i nici un imperativ mai categoric decat al iubirii. (Simion Mehedinti)
    Putem sa invatam sa iubim doar iubind. (Iris Murdoch)
    Iubirea este farmecul cantecului pasarilor si cel mai dulce parfum al trandafirului. (Victor Hugo)
    SMS-uri de Valentine's Day - Sunt clipe de nedefinit acelea in care doua suflete isi vorbesc intr-o limba ce nu poate fi inteleasa decat de ele, cand tace tot ce-i omenesc, iar ele se unesc tainic pentru viata acestei lumi. (Victor Hugo)
    Iubirea nu e targ: te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru ca te iubesc! (Liviu Rebreanu)
    Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce devin cand sunt cu tine. (Buchwald Art)
    Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea. (Gabriel García Marquez)
    Nu poti acuza gravitatia cand dragostea te doboara. (Albert Einstein) 
SMS-uri de Valentine's Day - Cel mai uimitor lucru din lume este sa privesti pe cineva la care tii cu adevarat si sa stii ca simte acelasi lucru pentru tine. Te iubesc romaneste de Dragobete!
Te port in minte si in suflet. Te simt in aerul pe care il respir. Faci parte din mine. Pentru totdeauna. Te iubesc.
Am doi ochi care vor sa te vada, am doua maini ce vor sa te imbratiseze, am doua buze ce vor sa te sarute, dar am o singura inima ce bate numai pentru tine!
Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbeste prin priviri si atitudini. Vino sa ne bucuram de iubire! E Dragobetele!
SMS-uri de Valentine's Day - Daca cineva iti spune “te iubesc” tu sa-i spui ca minte caci iubirea nu se spune ci se simte.
Daca de Sfantul Valentin unii sarbatoresc ziua indragostitilor, de Dragobete noi vom sarbatori ziua iubirii noastre.
Opt litere, doua cuvinte, un singur inteles: Te Iubesc!
Engleza nu vorbesc … Franceza nu cunosc … Dar stiu cuvantul romanesc sa iti spun un sincer “Te iubesc”!
Daca as avea o floare de cate ori m-am gandit la tine, m-as putea plimba printr-o gradina nesfarsita.
Mi-e dor de tine in fiecare secunda din viata mea! Iti spun asta si de Dragobete si ti-as spune in fiecare clipa!
Iubirea e un cantec ce toti il canta des, dar nu la toti el are acelasi inteles.
Dragostea mea pentru tine este ca un cer senin dupa o dimineata innorata, ca roua in zori de zi, ca razele soarelui de primavara, ca florile din luna mai; vocea ta imi aduce bucurie in suflet si gindul la tine liniste. Te iubesc!
SMS-uri de Valentine's Day - Eu sunt o fereastra deschisa pentru zborul visurilor noastre, te iubesc pina la cer si-napoi de un infinit de ori, o lume-n care ne iubim si tu ma stii, ma ai, ma vrei, iar eu, eu te privesc si nu-mi ajunge, te tin si nu ma satur, te am si te mai vreau!
Sunt un milion de stele si un milion de vise, tu esti singura mea stea si singurul meu vis! Te iubesc!
Iubirea e un strop de lumina un stop de poezie curata a inimii si restul… nebunie! Iubeste doar…
Te iubesc ca-n prima zi, cand raze de soare aurii, cadeau usor purtate de vant, asupra noastra pe Pamant. Te iubesc, te voi iubi, si chiar daca soarta ne va desparti, iubirea noastra va sta acolo sus scrisa-ntr-o stea.
SMS-uri de Valentine's Day - Fiecare apus aduce o amintire… Fiecare rasarit aduce o speranta… Intre apus si rasarit sunt ore fara viata… Sunt orele in care esti departe de mine.
A iubi inseamna a suferi dar cum tot mai multi fug de suferinta tot mai putini stiu sa iubeasca.
Cineva mi-a spus ca ziua are 24 ore, ca o ora are 60 minute. Ca un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus ca o secunda fara tine e o eternitate.
Dragostea e lucrul acela intangibil care ne face multumiti cu ceea ce avem si nemultumiti de ceea ce suntem.
De ploaie te poti ascunde, dar de dragoste n-ai unde caci oriunde te-ai ascunde ea la inima patrunde.
- Credeam ca de la ultimul esec nu`mi voi mai reveni niciodata…insa tu ai adus pe chipul meu cel mai frumos zambet si sentimentul pierdut undeva intr`un colt de inima…Iubirea…As scrie pe al cerului si pe a noptii bolta…Ca fara tine eu numai pot trai deloc…Te iubesc fetitza mea si vreau sa-mi petrec ziua de Dragobete toata cu tine.. si toate zilele care vor mai urma..!!!
SMS-uri de Valentine's Day - - Zile in sir m-am tot gandit ce cuvant ar fi mai potrivit sa-ti spun. Ca o dulce ameteala ma cuprinde atunci cand ma gandesc la tine. Si acum ma pierd. Nu vreau, nu pot sa mai gandesc. Pur si simplu te iubesc si alte cuvinte nu gasesc.
- Vad lumea in ochii tai si ochii tai peste tot in lume in aceasta zi a indragostitilor, de Dragobete… si stiu ca si in zilele ce vor urma!
- Tu nu stii de mine.. Nu stii cine sunt. Dar eu mi-am creat o lume in care ne iubim si tu ma stii, ma vrei, ma ai, iar eu.. eu te privesc si nu-mi ajunge.. te simt si nu ma satur.. te am si te mai vreau, pentru ca te iubesc! Mi-as dori sa petrecem ziua indragostitilor impreuna!
- Tu imi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu mi-ai adus atat de multe zambete si dragoste, esti totul pentru mine si am fost atat de binecuvantata cand Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine.
SMS-uri de Valentine's Day - - Tu esti comoara vietii mele, esti minunea pe care am intalnit-o intamplator si care m-a facut fericita. Te iubesc enorm! Te doresc mai mult ca niciodata de acest Dragobete!
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005667 (s)