News Flash:

Zodii care sufera mereu din dragoste

14 Februarie 2017
999 Vizualizari | 0 Comentarii
zodie incapatanata
Berbec
Desi nu ar recunoaste in veci, Berbecii sufera mai mereu din dragoste, asta pentru ca sunt prea incapatanati si nu recunosc niciodata atunci cand gresesc. Pentru ca tin neaparat sa iasa totul asa cum vor ei, sfarsesc adesea singuri, cu inima franta.
Gemeni
O alta zodie care se „bucura” din plin de drame este Gemeni. Indiferent de cat de mult si-ar dori o relatie perfecta alaturi de persoana iubita, nu reusesc sa aiba parte de un partener care sa le impartaseasca sentimentele cu aceeasi intensitate. Nici nu este de mirare ca nu pot trece usor peste o despartire, mai ales ca se gandesc mereu cu ce au gresit de au ramas singuri.

Balanta
Pentru ca sunt nesigure atunci cand vine vorba de iubire, Balantele ajung sa aiba grave mustrari de constiinta atunci cand visul de iubire s-a destramat. Ba mai mult, acestea ajung sa traiasca adevarate drame chiar si in timpul unei relatii, cand sunt macinate de gelozie si nesiguranta.

Pesti
O alta zodie care pune pasiune in tot ceea ce face este Pesti. Sunt atat de indragostiti, incat si clipele de fericire sunt incarcate cu suferinta. La un moment dat acesti nativi ajung sa traiasca chiar cu gandul ca dragostea inseamna chin.

berbec gemeni balanta pesti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1558 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006794 (s)