News Flash:

Laura Cosoi, DEZVALUIRE UIMITOARE! "Da recunosc..."

14 Februarie 2017
1223 Vizualizari | 0 Comentarii
laura cosoi2
Laura Cosoi nu arunca banii pe toale de firma, dar arata mereu impecabil atunci cand se afiseaza la evenimentele mondene.
Laura Cosoi are un dresing impresionat, din care nu lipseste mai nimic. Vedeta arata mereu foarte bine la evenimentele mondene, alegand cam de fiecare data tinuta potrivita, in functie de locatiile in care intra.
Ei bine, spre deosebire de alte artiste autohtone, care arunca banii pe haine de firma, iar apoi defileaza cu gentile pe umar sau se afiseaza cu acestea doar pentru a face impresie, in public, Laura Cosoi este un pic mai cumpatata.
Laura Cosoi nu arunca banii pe haine. Se imbraca mai ieftin, dar bine
Ea are foarte multe obiecte vestimentare achizitionate din tarile pe unde a umblat impreuna cu sotul sau, dar si din magazine secind-hand! Si nu ascunde acest lucru, atunci cand este intrebata de unde s-a imbracat! Actrita nu se desparte insa decat atunci cand este nevoita sa o faca, de o bijuterie foarte draga ei. Este vorba de un lantisor luat de la Vatican. Ea considera insa ca toate implinirile din viata sa, atat profesionale cat si personale au legatura cu aceasta amuleta, scrie Libertatea.ro.

laura cosoi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005588 (s)