News Flash:

CAZ SOCANT! Un barbat cu probleme psihice a furat o masina in care se afla o minora, in Timis

21 Decembrie 2017
904 Vizualizari | 0 Comentarii
politia locala1 1

Caz uluitor la Sannicolau Mare, unde un barbat cu probleme psihice a furat din fata unei case o masina in care se afla fata proprietarului.

Incidentul s-a petrecut miercuri dimineata, in jurul orei 9, potrivit Tion.ro. Barbatul cunoscut cu probleme psihice, in varsta de 43 de ani, a observat un BMW ce stationa cu motorul pornit in fata unui imobil. A vazut ca nu este nimeni la volan si a sarit in masina, iar apoi a plecat. Nu a observat insa ca pe bancheta din spate a autoturismului se afla fiica in varsta de 17 ani a proprietarului.

Fata, spun politistii, si-a sunat ingrozita parintii si le-a povestit ce s-a intamplat. Acestia au sunat imediat la 112 si au cerut ajutor, iar oamenii legii din Sannicolau Mare au intrat in alerta.

Politistii au reusit sa dea de urma autoturismului in trafic, iar la un moment dat soferul a oprit in zona unor blocuri din oras. A fost imediat incatusat si dus la sectie pentru audieri. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt in scop de folosinta. Reprezentantii IPJ Timis sustin ca, cel mai probabil, barbatul va fi internat la un spital de psihiatrie. sursa: tion.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1414 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007561 (s)